• Головна
  • Вихованці Львівської студії образотворчого мистецтва «Доторкнулись до Біблії»
10:29, 23 листопада 2012 р.

Вихованці Львівської студії образотворчого мистецтва «Доторкнулись до Біблії»

Львівські гуртківці здобувають призові місця у всеукраїнських конкурсах. Вихованці студії образотворчого мистецтва «Пілот» УДЮМК Залізничного району взяли участь у конкурсі малюнку «Доторкнись до Біблії», який відбувся в м. Києві в рамках проекту «Бібліо – День».

Для конкурсу діти під час занять в гуртку підготували 48 творчих робіт. Гуртківці віком від 7 до 12 років намалювали картини у таких техніках, як акварель, гуаш, олійні фарби та гратографія.

      «Участь дітей у таких конкурсах сприяє не лише розвитку творчих здібностей, а й духовному вихованню підростаючого покоління, розширенню знань школярів про Біблію. Перед тим, як починати виконання робіт, ми читали притчі з життя Ісуса Христа. Під час малювання діти згадували прочитане і те, що їм розповідали батьки вдома та вчителі на уроках християнської етики», - каже Корнелія Дмитраш, педагог-організатор УДЮМК Залізничного району. 

У конкурсі малюнку «Доторкнись до Біблії» вихованці УДЮМКу Залізничного району здобули призові місця. За  підсумками конкурсу, ІІІ-є місце здобула Вахов'як Марія (11 років) за виконання роботи в техніці гуаш «Вавилонська вежа». Номінантами стали Колодій Анастасія (9 років) та Ростислав Андріївський (9 років). Діти отримали дипломи та цінні подарунки.

 

Довідка

 Студія образотворчого мистецтва «Пілот» діє за адресою вул. Петлюри, 39.  Студія працює над вихованням художньо-естетичних смаків та здібностей дітей різного віку. Гуртківці неодноразово мали власні виставки й постійно беруть участь у міжнародних, всеукраїнських і інших рівнів конкурсах дитячих малюнків. Більше інформації про це та інші гуртки УДЮМКу Залізничного району можна отримати за номером телефону 295-82-46.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,87
EUR
42,77
42,80
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...