• Головна
  • Kyiv Smart City Forum 2018 збере провідних лідерів думок з 11 країн світу
Партнерский материал
10:59, 17 жовтня 2018 р.

Kyiv Smart City Forum 2018 збере провідних лідерів думок з 11 країн світу

Партнерский материал

У сучасному світі прогресивних технологій і загальнодоступної інформації можна моментально дізнатися цікавий факт, прочитавши лише пару статей в Інтернеті. Одним лише кліком можна перейти на потрібний інформаційний портал, на бізнес форум або ж подивитися в он-лайн режимі той чи інший захід.

Незважаючи на це, існує досить велика кількість людей, яким важливо живе спілкування, живі відповіді на свої запитання.

Саме для цього 31 жовтня в Києві в КВЦ «Парковий» відбудеться унікальний в своєму роді форум - Kyiv Smart City Forum 2018.

Серед гостей форуму будуть урбаністи, архітектори, представники бізнесу, громадських організацій, міжнародних фондів, які поділяться своїми думками і бізнес ідеями.

Так, на Kyiv Smart City Forum 2018 ви почуєте безліч success stories (історій успіху) від провідних лідерів думок з 11 країн світу, а також дізнаєтеся, як створити свій стартап на нашому майстер класі «Інструменти створення smart city стартапів». У свою чергу Хеннінг Мейер, експерт з Лондона, покаже принципи демократизації власного доходу.

Відзначимо, що за один день ви зможете відвідати два воркшопи, які розкриють ваш потенціал підприємця та інноватора. Погодьтеся, звучить непогано?

"Крім того, на Kyiv Smart City Forum 2018 ви побачите найпрогресивніші смарт-проекти міст України. Наприклад, під час форуму обговорюватимуться сучасні практики створення розумного будинку для вас і вашого бізнесу "прокоментувала Ярослава Бойко - співкоординатор ініціативи Kyiv Smart City.

Приємним бонусом для гостей заходу стане розіграш призів для smart-учасників - гаджети від технологічних партнерів.

Квитки можна придбати тут.

Kyiv Smart City Forum 2018 збере провідних лідерів думок з 11 країн світу, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,14
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,89
9,94
Оголошення
live comments feed...