• Головна
  • У Львові відбулася "Година змін" з безмежними людьми, - ФОТО
13:21, 14 жовтня 2018 р.

У Львові відбулася "Година змін" з безмежними людьми, - ФОТО

14 жовтня на площі біля пам'ятника Франка у Львові відбулася акція "Година змін. Беzмежні. Львів".

Подію організували 17 громадських активістів з Півдня та Сходу України, які є учасниками проекту "Давай зміни", - передає 032.ua.

Головна мета акції – показати важливість людей з інвалідністю у суспільстві: безмежні люди розповіли вісім неймовірних історій свого життя.

У Львові відбулася "Година змін" з безмежними людьми, - ФОТО, фото-1

"Вони вірять в успіх, не бояться поразок і знають, що доля завжди дає другий шанс, варто лише ним скористатися. Львів'яни та гості міста мали змогу дізнатися історії безмежних людей, які часто залишаються осторонь активного життєвого потоку, бо вони є людьми з інвалідністю. Ці герої довели не тільки Україні, але й всьому світу, що страшний діагноз – не вирок, а стимул діяти", - розповіли організатори події.

Читайте також: Львівська осінь у Парку імені Івана Франка, - ФОТО

Так, головними героями акції стали: Міріам Шипа, Владислав Пікун, Андрій Демчук, Андрій Нівицький, Іван Маслюк, Богдан Балай, Віталіна Маслій та Настя Непомняща.

Під час події усіх охочі мали нагоду побачити світлини учасників, поспілкуватися з ними та отримати інформацію про те, як спілкуватись з людьми з інвалідністю.

"Мало хто до цього заходу знав, що не можна, наприклад, спиратися на візочок людини з інвалідністю, або як правильно розмовляти з незрячими. Люди охоче відмічали на імпровізованій карті України місце, звідки вони приїхали. Це символічно, адже акція «Беzмежні» буде ширитися країною та розповідати свої історії всім, хто небайдужий до цієї соціальної проблеми", - резюмували громадські активісти.

Нагадаємо, раніше Іван Маслюк з друзями підкорив найвищу точку України - гору Говерлу, здійснив подорож низкою країн Європи та взяв участь у чемпіонаті з бігу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #акція #підтримка #безмежні
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...