• Головна
  • Безмежні львів'яни: у місті відбудеться "Година змін"
07:41, 13 жовтня 2018 р.

Безмежні львів'яни: у місті відбудеться "Година змін"

14 жовтня о 10 годині на площі Франка у Львові відбудеться акція на підтримку людей з інвалідністю “Година змін: БЕЗМЕЖНІ. Львів”.

Як повідомили кореспонденту 032.ua організатори події, у цей день усі охочі матимуть нагоду послухати історії безмежних людей - тих, кого зазвичай називають людьми з обмеженими можливостями, та поспілкуватись із ними.

Кожен із героїв - неймовірно творчий, натхненний та безмежний: у своїх можливостях, в сім'ї, в роботі, в навчанні, в суспільстві.

Читайте також: День Захисника України 2018 у Львові, - ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

"Команда з 20 громадських активістів з різних міст Сходу та Півдня України проведе так звану «годину змін» для тих, хто вірить у життя, хто готовий відкрито приймати виклики і перемагати... Ці люди мають амбіційні плани. Вони вірять в успіх, не бояться поразок і знають, що доля завжди дає другий шанс. Варто лише зробити крок назустріч", - зазначили організатори події.

Проект "Безмежні" започаткували у місті Слов'янську на Донеччині і тепер він подорожує Україною. Захід організовує команда проекту "Давай зміни" Громадської організації "Відкритий простір".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #події #акція #безмежні #підтримка #спілкування
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...