• Головна
  • У Львові відбудеться Franko Art Fest, - ПРОГРАМА
Диван почекає
20:21, 8 жовтня 2018 р.

У Львові відбудеться Franko Art Fest, - ПРОГРАМА

Диван почекає

Із 9 по 11 жовтня, на базі Львівського національного університету імені Івана Франка відбудеться свято - Franko Art Fest, до якого запрошують усіх охочих.

Як повідомили організатори події, фестиваль присвячений до Дня Університету, а також до відкриття унікального місця - Franko Art Space,  який дозволить творчим людям вибудувати місце сучасної культури в стінах альма-матеру - передає 032.ua.

Читайте також: ТОП-10 безкоштовних подій у Львові, які можна відвідати впродовж жовтня

У програмі фестивалю заплановані різноманітні культурні події, більшість з яких присвячені патрону Університету - Іванові Франку. Реалізовується проект Львівським університетом за підтримки Українського культурного фонду.

У перший день на відвідувачів очікує танець від студентів кафедри режисури та хореографії, виступ народної капели бандуристок "Зоряниця", відкриття фотовиставки, лекції про мистецтво, "KinoFranko marafon", під час якого пропонують перевдягнутися у костюм улюбленого кіногероя та прийти на перегляд короткометражок.

Наступного дня студенти факультету культури та мистецтв презентують танцювальні номери, презентує свої вміння народний дівочий хор "Ліра", відкриється виставка "Франко без порохів", а Богдан Тихолоз та Олександр Сушинський прочитають лекції. Актор Львівського академічного театру ім. Л. Курбаса Андрій Петрук проведе майстер-клас із перформансу, а завершиться 10 жовтня літературно-акустичним вечором.

Читайте також: Якісне харчування для львівських школярів: міф чи реальність

Фінальний день фестивалю здивує музичним подарунком від студентки факультету прикладної математики та інформатики; хореографічними номерами, постановкою "Байки Сковороди", відкриттям виставок, виступом гурту "ЯгОди" та Народного ансамблю пісні й танцю "Черемош".

Більш детальна програма події:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #події #культура #032 #куди_піти_у_Львові #головні_новини_Львова #ЛНУ #Університет #мистецтво #фестиваль
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...