• Головна
  • Kyiv Smart City Forum 2018. Будь smart. Розумне місто-це ти
Новини компаній
14:46, 8 жовтня 2018 р.

Kyiv Smart City Forum 2018. Будь smart. Розумне місто-це ти

Новини компаній

«Smart city» сьогодні - найбільш прогресивний спосіб розвитку міського простору у всьому світі. Концепція "розумного міста" передбачає використання цифрових технологій, які надають доступ до різних показників у місті. Головний тренд у вдосконаленні міста - використання великих даних. Завдяки постійному моніторингу влада ідентифікує проблемні зони, а потім виявляє можливості поліпшення умов існування в місті та підвищення комфорту життя всіх жителів.

В кожному куточку планети, міста інтенсивно розвиваються та оновлюють свою інфраструктуру. Наибільш яскраві приклади відновлення джерел энергії можна побачити в Вєнє, Амстердаме, Токіо. Найкраща швидкість інтернету, найдоступніший Wi-Fi у міській інфраструктурі та високий рівень безпеки - у Стокгольмі, Нью-Йорку та Лондоні. Розвинена мережа громадського транспорту та розумні парковочні зони знаходяться в Парижі та Сан-Франциско. Глобальна ціль Києва - стати в один ряд з найбільш технологічно розвинутими містами світу.

Щоб продвинути використання сучасних smart-технологій у міській інфраструктурі, ініціатива Київ Smart City організовує Київ Смарт Ситі Форум 2018 року. Це одна з головних подій Восточної Європи, присвячена популяризації впровадження інноваційних рішень в мегаполісах. 31 жовтня в КВЦ «Парковий» ми обговорюємо основні принципи побудови розумного міського середовища, об'єднуючи всіх, хто працює над розвитком міста та використовує для цього онлайн-інструменти та інтелектуальні системи.

В цьому році форум стане комунікаційною платформою для більш ніж 1000 гостей. Серед них - представники міських влад, емігрантів та мас-медіа, лідери думок, інфраструктурні експерти, урбаністи, архітектори, екологи, а також представники бізнесу, громадських організацій та міжнародних фондів. Більше 40 респондентів поділяться досвідом впровадження технологій для розвитку безпечного та комфортного міського простору.

Захід офіційно відкриє голова Київської міської державної адміністрації - Віталій Клічко, та координатори ініціативи Київського Спритного Міста Юрій Назаров та Ярослава Бойко.

Юрій Назаров: «Ми прагнемо зробити Київ по-справжньому розумним містом. Форум - відмінна платформа для нетворків серед тих, хто займається розвитком Києва та інших міст України. Разом ми поділяємося досвідом і обговоримо, яким чином потрібно вже зараз використовувати інновації. »

Програма форуму складається з шести секцій і виступів у форматі коротких переговорів. Основна тематика: Smart City, Smart Mobility, Smart Building, електронна демократія та блокчайен-технології, креативна економіка та освіта, екологія та енергоефективність. Для панельних виступів та дискусій запрошені кращі міжнародні та українські експерти, які працюють з тематикою умних міст:

  • Виталий Кличко - голова, Київська міська державна адміністрація,
  • Хеннінг Мейер - старший науковий співробітник Лондонської школи економіки та політичних наук,
  • Марлоус Помп - керівник Blockchain-проектов у Уряду Нідерландів,
  • Ігор Смелянський - генеральний директор ПАТ «Укрпошта»,
  • Ігор Ніконов - бізнесмен, радник мера Києва та інші.

Квитки можно придбати за посиланням.

Партнери заходів: Visa, Hikvision, Elko Ukraine / Lenovo, EKTA, Huawei Україна, Hewlett Packard Enterprise / ERC / LanTec, Укрпочта, CLAP, ERC / Belintech, Hype Media, 10Guards, FDI, Київстар. Медіа-партнери: UA: Общественное вещание, Обозреватель, Новое Время, Фокус, РБК, Znaj.ua, Політехніка, 44.ua, Delo.ua, Unit City, Blockchain.ua, Eco Drive, ІТ Академія освіти. Ексклюзивный бизнес-медиа-партнер: журнал Бізнес, HR-Партнер - Head Hunter, Книжковий партнер - Наш Формат.

Акредитація ЗМІ за посиланням. Контактна особа: PR-менеджер ініціативи Київ Смарт Сіті, Краснопольська Анна-Вероніка, [email protected], +38 063 145 8735

Kyiv Smart City Forum 2018. Будь smart. Розумне місто-це ти, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,88
EUR
42,79
42,84
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...