• Головна
  • У Львові відбудуться змагання з боулінгу
11:22, 20 листопада 2012 р.

У Львові відбудуться змагання з боулінгу

23 листопада в боулінг-клубі «Острава» у м. Львові з нагоди відзначення Року спорту та здорового способу життя відбудуться змагання з боулінгу.

Організаційну, інформаційну та фінансову підтримку даного заходу надало управління з питань фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації .

Захід проводиться з метою популяризації та розвитку фізичної культури і спорту, подальшого впровадження фізкультурно-оздоровчої і спортивної роботи в трудових колективах, широкого використання засобів фізичної культури для зміцнення здоров’я, зниження рівня захворюваності та активізації трудової діяльності.

«Це фінальні змагання ХХІІІ обласної Спартакіади серед команд колективів фізичної культури підприємств та установ обласної організації ФСТ «Україна». Під час цих змагань планується підведення загальних підсумків фізкультурно-оздоровчої роботи в трудових колективах підприємств, установ, організацій, обласних профспілкових організаціях, міських радах ФСТ «Україна».-кажуть у прес-службі

Головний суддя змагань - Орест Калитовський, головний секретар – Наталія Кустова.

«Команди учасники складаються з 5 осіб та 1 представник. Змагання командні. Місця визначатимуться за найбільшою сумою набраних очок усіма учасниками команд.» -кажуть організатори

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,80
EUR
42,62
42,70
PLN
9,88
9,93
Оголошення
live comments feed...