• Головна
  • Екс-голова сільради на Турківщині незаконно передав у приватну власність землю в Карпатах, - поліція
21:22, 4 жовтня 2018 р.

Екс-голова сільради на Турківщині незаконно передав у приватну власність землю в Карпатах, - поліція

Правоохоронці Львівщини нещодавно викрили факт незаконного відчуження у приватну власність земельної ділянки в Карпатах.

За даними відділу комунікації поліції у Львівській області, колишній голова села у Турківському районі незаконно затвердив документацію із землеустрою щодо передачі у власність земельної ділянки, - передає 032.ua.

Як зазначають правоохоронці, ділянку на 0,2444 гектара та вартістю 281 тисяча гривень, виділили для спорудження та обслуговування житлового будинку безпідставно. Оскільки земля розташована поза населеним пунктом, вона могла бути надана у власність лише відповідним органом виконавчої влади, а не органом місцевого самоврядування.

Читайте також: Українські поліцейські вітатимуться гаслом "Слава Україні!"

Відтак, колишнього голову села звинуватили у порушенні вимог Земельного Кодексу України та повідомили про підозру в службовій недбалості (ч.2 ст. 367 ККУ).

Обвинувальний акт скеровано на розгляд суду. За скоєння цього злочину передбачене покарання у вигляді позбавленням волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #Львівщина #кримінал #земля #Турківщина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...