• Головна
  • Сьогодні у Львові "Карпати" зіграють з донецьким "Шахтарем"
16:30, 28 вересня 2018 р.

Сьогодні у Львові "Карпати" зіграють з донецьким "Шахтарем"

В рамках 10-го туру української Прем'єр ліги до Львова завітає чинний чемпіон України та нинішній лідер першості донецький "Шахтар".  

Напередодні гри з одним із найтитулованіших клубів країни, "Карпати" посідають 10 сходинку турнірної таблиці, маючи у своєму доробку всього 9 набраних балів. 

Під керівництвом португальського спеціаліста Жозе Мораїша, який очолив команду в серпні цього місяця, "леви" жодного разу не перемогли у рідних стінах. При цьому, "Карпатам" вдалося завдати поразки київському "Динамо" у виїзному поєдинку. 

Читайте також: Віце-президент "Карпат" обізвав "вівцями" вболівальників свого клубу.

У 9-му турі "Карпати" зіграли внічию у дербі з ФК "Львів" - 1:1. А у вівторок, 25-го вересня, львів'яни завітали в Суми, де в рамках 1/16 фіналу Кубка України розгромили одноіменну команду з рахунком 3:0.

Зазначимо, що востаннє "Карпати" та "Шахтар" грали у Львові у березні цього року. Сильнішими у весняному поєдинку виявилися "гірники" - 0:3.

Сьогоднішній поєдинок між "Карпати" та "Шахтарем" розпочнеться о 19:00 на стадіоні "Україна". В прямій трансляції матч покаже канал "Zik".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Карпати_Шахтар #футбол #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...