• Головна
  • Нападник ФК «Львів» прокоментував нічию з «Карпатами»
12:07, 26 вересня 2018 р.

Нападник ФК «Львів» прокоментував нічию з «Карпатами»

У суботу, 22 вересня, на стадіоні “Арена Львів” два львівських футбольних клуби - "Львів" та "Карпати" - змагалися за звання кращих у рамках 9-го туру чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги. Запекла боротьба за м’яч завершилась нічиєю (1 : 1). Нападник ФК “Львів” Бруно Дуарте, який забив гол у матчі з “Карпатами”, прокоментував результати матчу.

Як повідомили у інформаційній службі ФК “Львів”, за тогочасним поєдинком між 22 футболістами спостерігало 8723 вболівальники, які чекали цього матчу майже 10 років.

Попри нічию “синьо-золотих левів” із “зелено-білими”, Бруно Дуарте висловив впевненість, що фанати львівських футболістів ще неодноразово стануть свідками перемог ФК “Львів”.

Про свій забитий гол на львівському дербі нападник розповів, що був цілком зосередженим на ситуації на полі. І коли випала чудова комбінація, команда вдало її розіграла, і вдалося забити гол.

Футболіст зазначив, що завжди готовий допомагати своїм колегам на тренуваннях та на полі. А головною метою для себе вважає продовжувати забивати голи у наступних матчах та вести команду до перемог.

Бруно Дуарте забив уже чотири голи в УПЛ, більше нікому з клубу це не вдалося у ході Прем’єр-ліги. Втім, спортсмен прагне досягнути кращих результатів та побити власний рекорд.

Читайте також: Транспортні стратегії Львова і реальність: що планували та зробили у місті за 10 років

Нападник "Львова" переконаний, що багато в чому йому з колегами допомогла колосальна підтримка вболівальників з трибун.

Разом із тим, у коментарі журналістам Дуарте підкреслив небезпеку від дій фанатів ФК “Карпати”, як кидали на поле з трибун піротехніку. Через це навіть призупиняли матч.

Форвард клубу зазначив, що команда отримала багато досвіду з перших матчів у чемпіонаті, а нещодавня перерва посприяла у плані функціональної готовності.

Разом із тим, 30 вересня відбудеться черговий матч: “Львів” розіграє м'яча із “Зорею”, яка останніми роками часто посідала третє місце в чемпіонаті, а цього сезону навіть грала в Лізі Європи. Бруно Дуарте зазначив, що ця гра, як і всі інші, матиме неабияке значення для клубу, адже фанати зможуть спостерігати протистояння рівних.

Фото: інформаційна служба ФК "Львів"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #спорт #футбол #032 #ФК_Львів #ФК_Карпати #Дуарте
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,13
39,22
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...