• Головна
  • ЗМІ: Мураєв покинув «За життя» після візиту на Банкову
Політичні новини
13:00, 24 вересня 2018 р.

ЗМІ: Мураєв покинув «За життя» після візиту на Банкову

Політичні новини

Позафракційний народний депутат і екс-глава політради партії «За життя» Євген Мураєв прийняв рішення про вихід з цієї політичної сили після того, як побував на нараді виборчого штабу президента на Банковій. Про це повідомило джерело ЗМІ в мережі інтернет.

За словами джерела, Мураєв прибув на Банкову, як зазвичай, ввечері, між 21:00 і 22:00. В цей час там якраз проходила нарада за участю людей з передвиборного штабу президента.

«Мураєва запросили на нараду за наполяганням голови АП Ігоря Райнін. Уже кілька днів у Адміністрації президента панує справжня паніка, пов'язана зі спробами об'єднання політичних сил, орієнтованих на голоси виборців центру та південного сходу країни. Кожен день з цього приводу проводяться аналогічні наради, і в одним з них взяв участь Євген Мураєв », - розповіло джерело.

«Як результат наради в АП, вранці в мережі з'явився відеоролик із заявою Євгена Мураєва про його вихід з партії« За життя ». Очевидно, так само Банкова спробує перешкодити об'єднанню опозиції в особі «Оппоблока» і «За життя». Таку ж версію підтверджують і ряд інтернет-блогерів, вважаючи Мураєва «криголамом», яким Банкова намагається розколоти об'єднану опозицію здобувачів голосів центру і південного сходу країни. », - йдеться в повідомленні з джерела.

Нагадаємо, що раніше представники названих політичних сил заявили про готовність до переговорів про об'єднання опозиції, що орієнтується на жителів південного сходу і центру України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...