• Головна
  • Львів'яни просять запустити великі автобуси з Сихова до Кільцевої дороги
10:42, 24 вересня 2018 р.

Львів'яни просять запустити великі автобуси з Сихова до Кільцевої дороги

Нещодавно на сайті Єдиної системи місцевих петицій з'явилося прохання від мешканки Львова щодо покращення транспортної ситуації у Сихівському районі міста.

Львів'янка Наталія Собко просить мерію розглянути можливість введення додаткового маршруту з Сихова (ТЦ "Іскра") до Кільцевої дороги ("Метро" або ТЦ "Три слони"), у зв'язку з придбанням містом великих автобусів, - передає 032.ua.

Авторка петиції наголосила, що оскільки автобус №14 постійно перевантажений, у години пік важко сісти в маршрутку на ділянці від "Іскри" до "Шувару".

Читайте також: Український Індіана Джонс: Казімєж Міхаловський, - ЛЕКЦІЯ, ВІДЕО

"Побачити лише сидячих пасажирів у маршруті № 14 майже нереально. При цьому стан маршруток жахливий, щодня через поломки машини покидають маршрут та їдуть в парк! А на вказаній ділянці іншого маршруту не передбачено. Як наслідок, мами з маленькими дітьми на візках та люди з інвалідністю повністю позбавлені можливості добратись громадським транспортом з Сихова до АС «Західної» та у зворотньому напрямку", - мотивувала своє прохання Наталія Собко.

Станом на 24 вересня петиція набрала 1 голос. Нагадаємо, для того, щоби звернення опрацювали у мерії, петиція повинна набрати 500 і більше підписів львів'ян.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #транспорт #маршрутка #автобус #Сихів #петиція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,76
EUR
42,70
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...