Новини компаній
09:00, 17 вересня 2018 р.

Кавер-гурт «Orchestra Vito»

Новини компаній

Весілля – важлива і непроста подія у житті молодих та їх родини. Адже стільки всього треба підготувати, продумати, замовити! Зал, меню, запрошення, квіти… Стільки клопотів! І як же важливо за всіма приготуваннями не забути про таку важливу для свята річ, як музика.

Перший танець молодих… Це те, що запам’ятається на все життя. Те, про що закохані згадуватимуть через роки, і цей спогад даватиме їм сил впоратися із життєвими труднощами. Ну а гості безперечно будуть довго згадувати запальні танці та романтичні «мєдляки», здатні викликати ностальгічні почуття.

Для того, щоб свято вдалося, вам потрібно знайти талановитих музикантів, які вміють зіграти так, щоб кожен, не вагаючись, пішов до танцю.

Ви не помилитеся, якщо запросите на весілля чи інше своє свято неймовірний львівський кавер-гурт «Orchestra Vito»! Їх контакти можна знайти на сайті http://orchestravito.com.

«Orchestra Vito» – хто вони?

Мабуть, вам доводилося зустрічати людей, про яких говорять: «майстер на всі руки». А чи можете ви уявити майстрів на усі голоси?

Саме це можна сказати про музикантів гурту Orchestra Vito. Це не просто жива музика на весілля. Це справжні майстри своєї справи, здатні виконати будь-який репертуар та перетворити кожну подію на яскраве незабутнє шоу.

Погодьтеся – і на весіллі, і на корпоративній вечірці завжди знайдуться люди з абсолютно різними музичними смаками. Хтось слухає джаз, хтось – сучасних поп-співаків, хтось – народні пісні, старше покоління надає перевагу хітам 80-х… Всім догодити важко.

Однак, кавер-група «Orchestra Vito» здатна задовольнити будь-які смаки. Музиканти з легкістю виконають на ваше замовлення пісні таких різнопланових виконавців, як Елла Фіцджеральд і Луі Армстронг, Пікардійська Терція і Тото Кутунио, Павло Табаков і Стінг, Елтон Джон, Боні М, Гайтана, Брати Гадюкіни та багато інших. При підборі репертуару учасники гурту врахують усі побажання і складуть програму у відповідності до ваших вимог. І задоволені будуть всі – і поважна рідня на весіллі, і молоді співробітники ІТ-компанії. Адже музиканти охоче підберуть відповідний музичний супровід і на весілля, і на корпоратив, і на новорічну вечірку, і на святкування дня народження.

Справжні професіонали

Учасники оркестру Vito – професіональні музиканти, адже всі вони закінчили консерваторію. Кожен з них володіє багатьма інструментами, а пісні виконуються п’ятьма мовами. Вища музична освіта дає можливість глибоко розуміти та відчувати різні музичні стилі, тому Orchestra Vito легко виконує абсолютно різні композиції.

В оркестрі співають двоє вокалістів – чоловічий та жіночий вокал значно розширює репертуар. Музиканти створюють яскраве шоу з використанням професійного світла та звуку. І що важливо – усі пісні виконуються тільки наживо. А крім того, усі учасники групи – надзвичайно харизматичні!

Великий досвід роботи з публікою дозволяє музикантам тонко відчувати настрій слухачів і, в залежності від нього, змінювати репертуар під час виступу. Якщо ви втомилися танцювати – для вас заграють спокійну музику, яку можна просто послухати. А якщо захочеться руху – запальна полька чи рок-н-рол закрутять вас у вихорі танцю! Музиканти можуть і поімпровізувати для вас – заграти незвичні обробки ваших улюблених пісень.

Гурт може виступати у повному складі або у скороченому – для виконання акустичного репертуару.

Що говорять про Orchestra Vito

За роки успішних виступів у різних містах – таких, як Львів, Київ, Луцьк, Тернопіль, гурт здобув відмінну репутацію серед клієнтів. На сайті групи можна прочитати немало вдячних відгуків, зокрема, такі:

  • «Якщо вам потрібні музиканти, котрі дуже точно відчують атмосферу, настрій, аудиторію і потім будуть самі кайфувати від того, що відбувається – вам до Оркестр Віто! Фолк, джаз, блюз, поп, рок – музичний світогляд та ерудиція вражає. Головне – дуже затишно і комфортно, відчуття, як зі старими друзями. Дякуємо вам за чудову атмосферу і незабутні моменти. Дмитро & Ірина»

  • «Ми щиро дякуємо Orchestra Vito за атмосферу і неймовірну музику на нашому весіллі! Гості були в захваті, танцювали навіть ті, хто ніколи не танцює! Наші музичні побажання всі були враховані, Віктор з легкістю допоміг з організацією, вантажниками, порадив ведучих для нашого свята і допоміг підібрати найкращого! Щирий, приємний і професійний колектив, ви найкращі! Дякуємо!»

  • «Просто неймовірний гурт з мега якісною музикою та репертуаром на будь-який смак! Замовляли на весілля, то всі отримали масу задоволення. Не уявляю свята без Orchestra Vito!»

Такі щирі та радісні відгуки без сумніву надихають та вселяють довіру до гурту!

І якщо ви також бажаєте отримати справжнє фантастичне свято – запросіть до себе Orchestra Vito!

Автор Наталія Бойко

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,89
39,95
EUR
42,93
43,05
PLN
9,90
10,00
Оголошення
live comments feed...