• Головна
  • У Львові стартувала виставка масштабних моделей «Lviv Scale Models Fest 2018», - ВІДЕО
16:27, 15 вересня 2018 р.

У Львові стартувала виставка масштабних моделей «Lviv Scale Models Fest 2018», - ВІДЕО

15 - 16 вересня з 10:00 до 16:00 у Львові на території Палацу мистецтв уже вшосте організовують виставку-конкурс масштабних моделей «Lviv Scale Models Fest 2018», де представлять роботи українських, польських, литовських та білоруських авторів.

Зі слів організаторів, головна мета події - популяризація технічної творчості, осмисленого дозвілля, розвиток інженерного мислення та технічної ерудиції, адже моделювання є цілком серйозним методом інженерного проектування, - передає 032.ua.

Окрім цього, виставка спрямована на патріотичне виховання, адже серед конкурсів у "класичних" категоріях, окремо виділяють тематику української військової техніки АТО.

Цього року на виставці вперше представлять унікальну модель одного з найбільших у світі бойових кораблів. А для моделістів-початківців та дітей проводять тематичні майстер-класи.

Вхід на подію безкоштовний. Організаторами є Галицьке авіаційне історико-технічне товариство (ГАІТЕТ) та Секція науки і техніки ЛОО Українського товариства охорони пам`яток історії та культури.

Додамо, що «Lviv Scale Models Fest 2018» проводять у місті з 2012 року. Учасником події може стати кожен, хто створює власні моделі техніки, попередньо зареєструвавшись на сайті виставки.

Представлені роботи оцінюють у 95 категоріях, зокрема, є 18 категорій для юніорів у двох вікових групах. Також вручають Гран-прі - призи глядацьких симпатій та від спонсорів події.

Читайте також: Доля історичної вілли “Люсія” у Львові: що відомо станом на нині

Програма фестивалю:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #події #виставка #техніка #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...