• Головна
  • У вересні відбудуться Дні Мистецтва Перфоманс у Львові, - Програма
18:31, 29 серпня 2018 р.

У вересні відбудуться Дні Мистецтва Перфоманс у Львові, - Програма

Із 1 до 8 вересня у місті діятиме Школа Перфомансу №10, у рамках фестивалю Дні Мистецтва Перфоманс у Львові.

Як повідомили організатори події, львівський майданчик - єдиний в Україні, де можна перейняти досвід в авторитетних майстрів арт-перфомансу з усього світу, - передає 032.ua.

Цього року відбудеться цілісний цикл майстер-класів, найбільшою цінністю яких є індивідуальний результат кожного учасника. Учасники Школи навчатимуться в трьох групах під керівництвом досвідчених перфомерів - Януша Балдиги з Польщі, Бартоломе Феррандо з Іспанії та Мартіна Віаля з Франції.

Читайте також: До Львова привезли 10 нових автобусів МАЗ, - ФОТО, ВІДЕО

Так, Януш Балдига проведе майстер-класи на тему моменту нерухомості та зупинки як кульмінації дії в перфомансі 2, 3 та 4 вересня з 10:00 до 14:00.

Бартоломе Феррандо, який працює у жанрі візуальної та голосової поезії, проведе майстер клас «У роботі зі звуком», 1, 2 та 3 вересня з 10:00 до 14:00.

А Мартін Віаль розповість про зосередження на різних способах сполучення з часом та простором, використовуючи тіло як лабораторію дослідження. Майстер-класи відбудуться 2, 3 і 4 вересня з 10:00 до 14:00.

Програму майстер-класів доповнить лекція-перфоманс Володимира Кауфмана, а також виступи перфомерів з України, Ізраїлю, Франції, Польщі, Норвегії та Іспанії.

Особливістю львівського проекту є формат відкритого показу для широкого загалу. Основна локація фестивалю - галерея “Дзиґа” у Львові по вул. Вірменській, 35.

Нижче пропонуємо переглянути відео від творців фестивалю про те, як проходила подія минулого року:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #культура #події #перфоманс #Дзига #мистецтво
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...