• Головна
  • ДТП за участі автомобіля Димінського: справу щодо неправдивих свідчень учасників аварії передали в суд
10:01, 21 серпня 2018 р.

ДТП за участі автомобіля Димінського: справу щодо неправдивих свідчень учасників аварії передали в суд

Слідчі завершили досудове розслідування за фактом завідомо неправдивих показів трьох учасників ДТП поблизу села Ямельня у Львівській області.

Тоді, у серпні 2017 року, внаслідок аварії загинула 31-річна жінка-водій. Про це у понеділок, 20 серпня, повідомили у департаменті комунікації Нацполіції України, передає 032.ua.

У червні цього року з кримінального провадження за фактом ДТП на Львівщині було виділено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 384 Кримінального кодексу України – за фактом завідомо неправдивого показання свідка під час провадження досудового розслідування, поєднаного зі штучним створенням доказів захисту.

«Слідство завершило розслідування стосовно трьох учасників цієї події. Їм оголосили підозри, направили провадження до суду – щодо неправдивих показів. Деякі учасники цієї дорожньо-транспортної пригоди приховали від слідства правду. Що стосується четвертої особи – розслідування закінчується, справу буде скеровано до суду – також за неправдиві покази», – повідомив Голова Нацполіції Сергій Князєв.

Нагадаємо, що в Україні Петра Димінського розшукують правоохоронці, адже він фігурує у справі смертельної ДТП, що сталася поблизу села Ямельня 18 серпня 2017 року. Тоді автомобіль із кортежу олігарха зіткнувся з “Опелем”, за кермом якого перебувала 31-річна Наталія Тріла. Унаслідок аварії жінка загинула на місці.

ДТП за участі автомобіля Димінського: справу щодо неправдивих свідчень учасників аварії передали в суд, фото-1

Провину за ДТП на себе взяв охоронець Димінського - Андрій Борщ. Згодом правоохоронці зняли з Андрія Борща обвинувачення у скоєнні смертельної ДТП і сказали, що він відповідатиме за надання неправдивих показів у аварії.

Сам Димінський після ДТП виїхав з України у невідомому напрямку. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ДТП #аварія #Львівщина #НаталіяТріла #Димінський
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...