• Головна
  • Львівські націоналісти на колінах змусили вибачитись вандала, - ВІДЕО
Доповнено
14:36, 15 серпня 2018 р.

Львівські націоналісти на колінах змусили вибачитись вандала, - ВІДЕО

Доповнено

Нещодавно представники львівської молодіжної організації С14 (Січ), яка сповідує український націоналізм, змусили публічно на колінах вибачатися хулігана.

Як повідомили на сторінці організації в соцмережах, чоловік на початку серпня спаплюжив закладний камінь під "Монумент Звитяги Українських Воїнів", - передає 032.ua.

Відео з вибаченнями опублікували на сторінці С14. У ролику спійманий хуліган на колінах говорить про те, що шкодує за свій вчинок і йому дуже соромно.

(Увага! На відео присутня ненормативна лексика!)

Нагадаємо, камінь під «Монумент Звитяги Українських Воїнів» на вул. Стрийській у Львові (біля “Монументу Слави”) заклали 28 липня представники патріотичних організацій - це Національний Корпус Львівщини, ГФ «Патріот», ВО «Свобода», Правий Сектор Львівщини, Добровольчий батальйон ОУН.

Читайте також: Ініціативні львів'яни пропонують створити відпочинкову зону на Сихові, - ВІДЕО

Як зазначили на сторінці Нацкорпусу у соцмережах, Україна вже п’ятий рік перебуває у стані війни з Росією і саме звитяга та самопожертва Українських Воїнів стримує ворожу навалу.

Фото: Національний корпус Львівщини, Фейсбук

Фото: Національний корпус Львівщини, Фейсбук

“Одним із ворожих об’єктів у Львові є Монумент бойової слави Радянської Армії, який прославляє ворожі Україні більшовицькі війська 1920-1940 років”, - переконані представники патріотичних організацій та вимагають ліквідувати пам’ятник і закласти на його місці монумент, який би вшановував українських героїв.

Нагадаємо, днями група львів'ян звернулася до міського голови Андрія Садового з вимогою зберегти існуючий Монумент Слави на Стрийській.

Додамо, що встановлений камінь на Стрийській може бути частиною пам'ятного знаку, який встановили львів'яни у сквері на розі Героїв УПА та Окружної.

Читайте також: У Львові прощаються зі Стефанією Андрусів

27 червня львів'янин Ігор Мартинюк повідомив у соцмережах, що відповідний камінь з інформаційною табличкою встановили в районі вул. Окружної, на місце, де має бути пам'ятник на честь Героїв Юнаків ОУН та Юнацтва УПА - вкрали.

Львівські націоналісти на колінах змусили вибачитись вандала, - ВІДЕО, фото-2

(Фото пам'ятника на Окружній, Ігор Мартинюк)

"Громада міста вже довгий час бореться проти неправомірного будівництва чергової автозаправки на місці скверу з фонтаном. Ми зібрали більше тисячі підписів проти будівництва, нас підтримали більше двох десятків громадських організацій. Віче, яке відбулось 14 червня, ухвалило вжити усіх заходів для того, щоб не допустити будівництва заправки, облагородити сквер та збудувати на місці зруйнованого фонтану в центрі скверу пам’ятний монумент на честь Героїв Юнаків ОУН та Юнацтва УПА", - розповів Ігор Мартинюк та додав, що за фактом крадіжки львів'яни звернулись у поліцію.

Зазначимо, що у лютому 2018 року стало відомо про наміри мережі АЗС "ОККО" встановити пам'ятник із вбудованою "холодною" автозаправною станцією на перехресті вулиць Кульпарківська - Героїв УПА.

Львівські націоналісти на колінах змусили вибачитись вандала, - ВІДЕО, фото-3
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #хуліган #Стрийська #Монумент #С14
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,78
EUR
42,65
42,73
PLN
9,84
9,86
Оголошення
live comments feed...