• Головна
  • 13-річний львів'янин просить владу збудувати у місті паркур-майданчик
17:03, 13 серпня 2018 р.

13-річний львів'янин просить владу збудувати у місті паркур-майданчик

13 серпня у Єдиній системі місцевих петицій з'явилося звернення від юного львів'янина до влади міста.

Автор петиції - 13-річний Олег Губка просить у влади міст збудувати перший у Львові майданчик для паркуру, - передає 032.ua.

Фото: статичний стрибок трейсера, Flickr

Фото: статичний стрибок трейсера, Flickr

"Мені 13 років, і я маю свою власну команду з паркуру. Але через те що у нас не розвинена така індустрія як паркур, я пропоную збудувати перший у Львові паркур-майданчик.Там будуть тренуватися не тільки ми, а й інші охочі.Так як було багато різних випадків падінь зі закинутих будинків, будівництв... Прошу дуже-дуже, щоби ви збудували її", - зазначив львів'янин.

Підтримати петицію можна за посиланням. Для того, щоб звернення опрацювали у Львівській міськраді, воно має набрати 500 або більше підписів львів'ян.

Читайте також: На вулиці Винниченка у Львові відкриють оновлені спортмайданчики, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ, ФОТО

Нагадаємо, паркур (від parcours— дистанція, смуга перешкод) - це фізична дисципліна, що полягає у подоланні будь-яких перешкод на своєму шляху, за допомогою пристосування своїх рухів до навколишнього середовища. Люди, які займаються цією дисципліною називаються трейсерами. Паркур заснували у Франції на початку 2000-х років. Це не лише спорт (у паркурі поєднуються елементи гімнастики, легкої атлетики й білдерінгу, або лазання по стінах), а й особлива філософія, що у житті все рухається і не має меж, лише перешкоди.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #петиції #паркур #спорт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...