• Головна
  • У центрі Львова знімають рекламний ролик, - ВІДЕО
14:27, 6 серпня 2018 р.

У центрі Львова знімають рекламний ролик, - ВІДЕО

3 серпня на центральній площі Львова зробили імпровізований майданчик та знімають рекламний ролик.

Як повідомляє кореспондент сайту 032.ua, зйомки відбуваються на території площі Ринок від фонтану Амфітріти до фонтану Адоніса. Рух пішоходів по цій ділянці обмежений: з обох боків майданчика стоять охоронці, які пропускають людей лише в паузах між дублями.

Зазначимо, що площу Ринок перекривали також у неділю, 2-го серпня. Сьогодні зйомки на площі Ринок тривали до 14:00. Зніматимуть ролик і біля Гарнізонного храму на вулиці Театральній - з 17:00 до 19:00. Паралельно частина зйомок відбувається у ресторації “Правда” на площі Ринок, з 10:00 до 17:00.

Читайте також: 10 крутих подій серпня, які не залишать вас байдужими

На місці присутній “зірковий” трейлер, а також замовник реклами і представники агенції, які нею займаються. Кореспондент сайту 032.ua намагався отримати у них коментар, але отримав відмову у відеозйомці та поясненні ситуації. Учасниця знімальної групи мотивувала це тим, що “замовник нервується”.

Як вдалося з’ясувати кореспонденту 032.ua, ролик орієнтований на зарубіжного глядача, тож львів’янам навряд чи вдасться його побачити. Але пропонуємо переглянути як виглядає площа Ринок у Львові станом на нині:

За даними Львівської міськради, зйомки проводить компанія “Ет Поінт” на замовлення компанії "Мартіні Шот". Ролик рекламує торгову марку "Kit-Kat".

Згідно з інформацією ЄДР, приватне підприємство “Ет Поінт” зареєстроване у Києві по вулиці Маршала Тимошенка, 9. Директором є Скалига Єгор Віталійович, власниками - Кіргізов Андрій Михайлович, Руденко Денис В’ячеславович, Скалига Єгор Віталійович. Кінцевий бенефіціарний власник - Денис Руденко. Статутний капітал становить 150 грн. Підприємство займається обробленням даних, розміщенням інформації на веб-вузлах.

У центрі Львова знімають рекламний ролик, - ВІДЕО, фото-1

Про Товариство з обмеженою відповідальністю (ТОВ) “Мартіні Шот” відомо таке: зареєстроване у Києві по вул. Велика Житомирська, 24Б. Керівник - Назарова Олена Валентинівна, яка також є бенефіціаром і засновником компанії. Основний вид діяльності - виробництво кіно- та відеофільмів, телевізійних програм.

У центрі Львова знімають рекламний ролик, - ВІДЕО, фото-2

Зазначимо, що в Єдиному державному реєстрі зареєстровано ще дві компанію за тією ж адресою - м. Київ, вул. Велика Житомирська, 24Б, і зі схожою назвою - ТОВ "Мартіні Шот Продакшн" і ТОВ "Мартіні Шот Фільм". Керівником Товариства з обмеженою відповідальністю (ТОВ) “Мартіні Шот Продакшн” є Назарова Олена Валинтинівна, а засновниками - Кочкарьов Нікіта Олексійович (м. Санкт-Петербург) та Кочкарьова Світлана Вікторівна (м. Москва).

У центрі Львова знімають рекламний ролик, - ВІДЕО, фото-3

Керівником компанії ТОВ "Мартіні Шот Фільм" зазначається Кочкарьова Світлана, засновниками - Кочкарьова Світлана і Кочкарьов Нікіта, але цього разу вони прописані у місті Києві.

У центрі Львова знімають рекламний ролик, - ВІДЕО, фото-4
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #площа_Ринок #обгородили #зйомки #реклама
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,00
43,08
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...