• Головна
  • Депутату, що здійснив смертельну ДТП на Львівщині, повідомили про підозру
11:51, 30 липня 2018 р.

Депутату, що здійснив смертельну ДТП на Львівщині, повідомили про підозру

29 липня в. о. прокурора Львівської області повідомив про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху) депутатові Сокальської міськради, який напередодні насмерть збив 72-річну жінку.

Як повідомили у прес-службі прокуратури, уже розпочали досудове розслідування за фактом смертельної дорожньо-транспортної пригоди, яка сталась  28 липня на автодорозі Радехів - Червоноград.

Фото: Вікторія Балицька

Фото: Вікторія Балицька

Нагадаємо, водій автомобіля "Фіат Скудо", який виявився депутатом Сокальської міськради та лікарем Сокальської центральної райлікарні Василем Петрушкою, керував транспортним засобом у нетверезому стані. Чоловік порушив ПДР, виїхав на зустрічну смугу руху та збив 72-річну жінку, яка їхала велосипедом назустріч йому.

Читайте також: Вчителька зі Старого Самбора написала відкритого листа колезі, що голодує під стінами Львівської міськради

Унаслідок зіткнення потерпіла померла на місці пригоди.

Станом на нині правоохоронці вирішують питання про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Санкція статті, яку інкримінують депутатові, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Вчинення злочину у стані алкогольного сп’яніння є обставиною, яка обтяжує покарання винуватця ДТП.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Львівщина #депутат #ДТП #аварія
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,38
39,45
EUR
42,87
43,00
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...