• Головна
  • У центрі Львова організували пікет захисники тварин, - ФОТО, ВІДЕО
12:58, 20 липня 2018 р.

У центрі Львова організували пікет захисники тварин, - ФОТО, ВІДЕО

Останньою краплею для зоозахисників стали трагічні події, які трапились у ніч на 16 липня в Миколаєві.

20 липня о 10 годині біля Львівської міськради розпочалася Всеукраїнська акція “Україна - не живодерня”, на яку прийшло близько сотні людей. Аналогічні акції відбуваються у двох десятках українських міст, - передає кореспондент 032.ua.

Основна причина пікету - це жорстоке поводження з тваринами, особливо безпритульними, на теренах нашої країни. Особливо обурила любителів чотирилапих моторошна подія у Миколаєві: на вихідних там вбили та піддали кремації сотню безпритульних собак. І трапилося це не абиде, а у комунальному підприємстві Миколаєва - “Центрі захисту тварин”.

Організатори акції хочуть акцентувати увагу громадськості та влади на проблемі негуманного поводження з тваринами в Україні, виправити ситуацію, скерувати її в правильне русло та покарати винних у сотнях смертей беззахисних тварин.

Нагадаємо, майже рік тому - у жовтні 2017 року - зоозахисники по всій Україні зібралися на масштабний марш, де прийняли Універсал гуманного ставлення до тварин, який мали передати також до найвищих верхівок влади. Документ передбачає, що до 2025 року в Україні вирішать проблеми з відповідальністю власників тварин, каратимуть тих, хто негуманно поводиться з чотирилапими, заборонять використання тварин у цирках та дельфінаріях, для фото і жебракування тощо.

Читайте також: Як радянський школяр з Львівщини втік з СРСР у Штати, - ФОТО

Переглянути, як відбувся сьогоднішній пікет у Львові, можете на відео нижче:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #пікет #тварини #зоозахисники
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...