• Головна
  • Львів’яни взяли участь у масштабному Марші на захист тварин. Фоторепортаж
15:13, 15 жовтня 2017 р.

Львів’яни взяли участь у масштабному Марші на захист тварин. Фоторепортаж

Львів’яни взяли участь у масштабному Марші на захист тварин. Фоторепортаж

У неділю, 15 жовтня, кілька сотень власників тварин, зоозахисників та небайдужих мешканців Львова вийшли на мирну акцію в центрі міста, аби захистити права чотирилапих друзів.

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

Люди різного віку — від наймолодших до найстарших — прийшли, аби висловити та показати свою позицію. Для цього громадяни підготували плакати з написами: “Краще найменша допомога, ніж найбільше співчуття”, “Захистити тварин — справа честі людей”, “Не убій”, “Твоя шуба була чиєюсь мамою”, “Волю тваринам” тощо.

Дехто привів із собою пухнастих друзів — собак різних порід, котів і кошенят, та навіть кількох тхориків.

“Ми прийшли сюди тому що тхорики — це тваринки, які разом із норками, найбільше страждають від жорстокого поводження. - розповідає Марія, яка тримає на руках семимісячного тхорика Марса. - Їх вирощують переважно на хутро, на шуби, а тушки повністю викидають. Жорстоко поводяться зі всіма тваринами, але із цими, з моєї точки зору, найбільш жорстоке поводження, бо їх вирощують на хутро, забивають, знімають і просто викидають”.

На початку маршу активісти зачитали свої вимоги та цілі до 2025 року, зафіксовані в Універсалі гуманного ставлення до тварин. Детальніше сайт 032.ua писав про це ТУТ.

“Універсал гуманного ставлення до тварин — документ, який об’єднує всю зоозахисну спільноту України і з оцими вимогами ми вийшли сюди, щоб нас почули і побачили. Ми - громадяни України, відчуваючи відповідальність перед планетою і майбутнім поколінням, визнаючи провину людини за страждання тварин, зникнення видів, 15 жовтня 2017 року вийшли на Всеукраїнський марш за тварин. Ми впевнені, що розвиненим суспільство стає лише за умови гуманного й відповідального ставлення до кожної живої істоти, відмови від убивства для будь-якої цілі. Тож закликаємо владу країни до ефективних і невідкладних кроків у боротьбі з жорстокістю і для формування жорстокого суспільства”, - наголосили організатори.

Опісля колона львів’ян рушила від площі перед Оперним театром по проспекту Свободи, до пам’ятника Королю Данилу, попри Львівську ОДА та завершила рух на площі Ринок, перед входом у Ратушу.

На фінішній точці усі охочі могли висловити свою позицію, а по завершенню міні-віче, громадяни підписались під Універсалом.

Як це було, дивіться у нашому фоторепортажі:

Фото: Є. П.

Читайте також:

Зв’язкова Романа Шухевича отримала ключі від квартири у Львові.

Львовом пройде Молитовна хода. Де перекриватимуть вулиці?

Через дебош у львівській лікарні постраждала медсестра і хірург.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #екологія #тварини #марш #подія #хода #зоозахисники #захист_тварин #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,92
EUR
42,95
43,02
PLN
9,90
9,98
Оголошення
live comments feed...