• Головна
  • На Львівщині внаслідок зіткнення автомобілів загинули двоє людей, - ФОТО
Інформація оновлена
17:32, 13 липня 2018 р.

На Львівщині внаслідок зіткнення автомобілів загинули двоє людей, - ФОТО

Інформація оновлена

Ще четверо осіб отримали травми різного ступеня тяжкості.

Як інформує відділ комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області, смертельна ДТП сталася сьогодні, 13-го липня, на автодорозі між селами Лапаївка та Оброшино у Пустомитівському районі.

Близько 15:00 тут не розминулися мікроавтобус "Форд Транзит" та легковик "Мазда". Внаслідок автопригоди травми різного ступеня важкості отримали четверо осіб, які їхали в салоні "Мазди", а двоє з них від отриманих травм померли на місці події. Також травмувався водій мікроавтобуса. 

Водночас, за інформацією прес-служби військової прокуратури Західного регіону України, внаслідок ДТП загинули двоє військовослужбовців однієї з військових частин Львівщини.

"У п'ятницю, 13-го липня близько 14.30, старший лейтенант на автомобільній дорозі Львів-Самбір поблизу села Лапаївка, порушивши правила дорожнього руху, на швидкості виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем марки «Форд Транзіт» під керуванням військовослужбовця Західного територіального управління аудиту. Внаслідок цього 2 пасажирів-військовослужбовців автомобіля «Мазда» загинули на місці події. Водія автомобіля «Мазда», який спричинив ДТП, та іншого пасажира направлено до військового шпиталю", - зазначають в прес-службі.

Водія - винуватця ДТП затрималив порядку статті 208 КПК України. Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 286 КК України здійснює Головне управління Нацполіції у Львівській області, а процесуальне керівництво - військова прокуратура Львівського гарнізону.

Читайте також на нашому сайті: 

На Львівщині внаслідок автопригоди травмувалися двоє дітей та громадянка Білорусі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ДТП #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...