• Головна
  • “Скаржаться не мешканці, а критики”, - Андрій Білий про скасування тролейбусного маршруту №10
12:00, 11 липня 2018 р.

“Скаржаться не мешканці, а критики”, - Андрій Білий про скасування тролейбусного маршруту №10

Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури з питань транспорту Андрій Білий прокоментував скарги львів’ян щодо скасування тролейбусного маршруту №10.

Так, за словами пана Білого, в мерії ретельно проаналізували ситуацію з транспортом після скасування тролейбусного маршруту та збільшили кількість рейсів автобуса №2А, який практично дублював скасований тролейбусний маршрут.

“Скаржаться не мешканці, а критики, тому я не звертаю на це увагу. Ми проаналізували ситуацію більш ретельно і не просто збільшили кількість автобусів, а додали кількість рейсів. Так, ми проаналізували кількість рейсів тролейбуса №10, і на ту ж саму кількість рейсів збільшили рейси автобуса №2А. Він починає курсувати з 06:30, а останній рейс робить о 22:05. Мешканці нарікали на те, що автобус курсує 08:00 до 20:00 – це ми змінили”, - каже Андрій Білий.

Читайте також: Що відомо про заступника директора департаменту в ЛМР Андрія Білого, який координує питання транспорту.

Посадовець пояснює, що тролейбусний маршрут скасували для того, аби оптимізувати витрати електротранспорту.

"Є ціла купа тролейбусних маршрутів, які функціонують більш теоретично ніж практично, люди їх не чекають. Така ситуація викликає невдоволення пасажирів та збільшення скарг на роботу громадського транспорту”, - зазначає Білий.

Читайте також: Куди поїде тролейбус: у Львові планують збудувати чотири нові тролейбусні лінії.

Наразі у “Львівелектротрансі” працюють над тим, аби збільшити кількість тролейбусів на маршрутах №№2, 5, 12, за рахунок тролейбусного маршруту №10.

“Якщо в нас є маршрути на яких курсують і тролейбуси, і автобуси, то ми маємо зробити такий рух, аби він був оптимальним для пасажирів і не важливо, хто саме виконує цю функцію. Тоді буде зручно пасажирам, а ще буде економія підприємству”, - вважає посадовець.

Нагадаємо, що тролейбусний маршрут №10 перестав курсувати з понеділка, 9-го липня. В мерії рішення про скасування маршруту пояснювали тим, що вивільнені тролейбуси можна буде залучити до роботи на маршрутах № 2, 9 та 12. Це дасть змогу знизити інтервал руху на вказаних маршрутах та забезпечити більш регулярні перевезення у південно-центральній частині міста.

Незадоволені таким рішенням львів’яни гостро розкритикували скасування маршруту в соціальній мережі Facebook:

“Скаржаться не мешканці, а критики”, - Андрій Білий про скасування тролейбусного маршруту №10, фото-4, Скріншот Facebook/Зручне місто

Скріншот Facebook/Зручне місто

А також створили петицію, в якій просили не закривати цей тролейбусний маршрут, оскільки електротранспорт з’єднує густонаселені житлові мікрорайони вулиць Ряшівської, Каховського, Патона, Виговського із центральною частиною міста Львова.

Читайте також на нашому сайті: 

Коли реорганізують дорожній рух на вулиці Дорошенка: подробиці, - СХЕМА.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...