• Головна
  • "Більшість нападників мають 17-18 років": з'явилися подробиці нападу на табір ромів у Львові
12:30, 24 червня 2018 р.

"Більшість нападників мають 17-18 років": з'явилися подробиці нападу на табір ромів у Львові

Розслідуванням нападу займаються правоохоронці Пустомитівського відділу поліції. 

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав міський голова Львова Андрій Садовий.

Згідно з дописом Андрій Івановича, наразі всі постраждалі роми перебувають під захистом поліції. Одного з поранених внаслідок нападу госпіталізували до 8-ої клінічної лікарні Львова, лікарі оцінюють його стан як середньої тяжкості. Ще двох поранених - 30-річну жінку та 10-річну дитину відпустили після надання медичної допомоги.

"Керівництво поліції розповіло деталі нападу. Більшість нападників 17-18 років якими керував старший (вже затриманий). Його кололи ножами групою і з однозначною метою вбивства. Маму порізали за те, що пробувала захистити 10-річну дитину", - зазначає у своєму дописі Садовий.

Мер міста також закликав поліцію якісно провести розслідування та покарати людей, які напали на табір ромів. Також Садовий пообіцяв надати на кілька дні притулок постраждалим від нападу.

Читайте також: З'явилися фото з місця нічного погрому в таборі ромів поблизу Львова.

Нагадамо, що надвечір суботи, 23-го червня, невідомі з ножами в руках увірвалися в табір ромів, який базувався на вулиці Трускавецькій. Внаслідок нападу смертельні травми отримав  24-річний мешканець села Рівне, що в Закарпатській області. Крім того, до лікарні з ножовими пораненнями госпіталізували ще 3 людей: 19-річного мешканця міста Мукачево, 30-річну жительку села Буркатове Закарпатської області та 10-річного хлопчика, який також є мешканцем цього ж села. 

Правоохоронцям, які прибули на місце події, вдалося затримати сімох осіб, які підозрюються в нападі на ромський табір. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...