• Головна
  • Вночі у Львові невідомі напали та розгромили табір ромів: є загиблий та поранені
09:36, 24 червня 2018 р.

Вночі у Львові невідомі напали та розгромили табір ромів: є загиблий та поранені

В суботу, 23-го червня о 23:25 правоохоронці отримали інформацію про те, що в лісі на околиці Львова група невідомих осіб у масках напала на табір ромів.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області. 

Правоохоронцям, які прибули на місце події, вдалося затримати сімох підозрюваних в нападі на табір, в якому проживали громадяни ромської національності. За даними поліції, внаслідок погрому одна особа загинула, ще четверо травмовані.

Водночас, за інформацією видання zaxid.net, невідомі влаштували напад на табір, який розташовувався на вулиці Трускавецькій. Внаслідок нападу смертельні поранення отримав 24-річний мешканець села Рівне, що в Закарпатській області. Крім того, до лікарні з ножовими пораненнями госпіталізували ще 3 людей: 19-річного мешканця міста Мукачево, 30-річну жительку села Буркатове Закарпатської області та 10-річного хлопчика, який також є мешканцем цього ж села. 

Читайте також: В торговому центрі на Сихові струмом вразило 4-річну дитину.

Зазначимо, що 9 травня невідомі спалили табір у Рудному, в якому проживало близько 30 ромів. Тоді частині людей вдалося втекти посеред ночі після погрому, декого забрала швидка. На місці пожежі залишилися обвуглені каркаси наметів та спалені речі. На цій території роми жили постійно, і влітку, і взимку. Згодом з'ясувалося, що наліт вчинило кілька десятків молодиків у масках, спортивної статури.

А 8-го  червня, за проханням працівників Пустомитівського відділу поліції, близько 50 ромів покинули своє поселення біля Львова

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...