• Головна
  • Автобусний маршрут № 49 передадуть в обслуговування ЛК «АТП-1»
11:10, 15 червня 2018 р.

Автобусний маршрут № 49 передадуть в обслуговування ЛК «АТП-1»

Маршрут є збитковим. 

Маршрут №49 у вересні почне обслуговувати комунальне "АТП-1".Про це повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий, інформує прес-служба міськради.

Читайте також на нашому сайті:Поблизу Львова за майже 6,6 млн гривень зроблять капітальний ремонт парку. Що із тендером на роботи було не так

Зараз, за словами Андрія Білого, маршрут обслуговує приватний перевізник «Успіх БМ».

Читайте також на нашому сайті: Що відомо про нового заступника директора департаменту в ЛМР Андрія Білого, який координує питання транспорту 

"З 11 червня управління транспорту змусило компанію «Успіх БМ», яка мала б обслуговувати цей маршрут згідно з останнім конкурсом, повернутися на маршрут в кількості двох машин.  За результатами аналізу кількох днів роботи ми побачили, що маршрут є збитковим. Приватний перевізник без додаткових компенсацій не готовий його обслуговувати", - повідомив Андрій Білий. 

Автобусний маршрут № 49 передадуть в обслуговування ЛК «АТП-1», фото-1

Заступник директора департаменту зазначає, що скоріш за все, жоден перевізник не подасться на цей маршрут, тому його передадуть на обслуговування АТП-1 із вересня. 

Додамо, що маршрут №49 курсує сполученням «Рясне-2 — Приміський вокзал». 

Для зручностей добирання мешканців Рясне міськрада прийняла рішення збільшити кількість машин на маршруті № 6а і продовжили їх роботу до 22.00 год (останній рейс з центру до Рясного).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#АТП-1 #Рясне #новиниЛьвова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,75
39,82
EUR
42,74
42,79
PLN
9,83
9,87
Оголошення
live comments feed...