• Головна
  • У Львові дитина випала із маршрутки, яка рушила із відчиненими дверима, - ВІДЕО
22:13, 12 червня 2018 р.
1

У Львові дитина випала із маршрутки, яка рушила із відчиненими дверима, - ВІДЕО

Водій автобуса почав рух, не зачинивши задніх дверей.

Сьогодні у Львові на вулиці Науковій, 94 із автобуса випала дитина. Відео інциденту, який було зафіксовано на відеореєстратор, опублікувала в мережі жінка, яка стала свідком події, повідомляє 032.ua.

У Львові дитина випала із маршрутки, яка рушила із відчиненими дверима, - ВІДЕО, фото-1

Як розповіла у коментарі 032 речниця патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій, коли патрульні прибули на місце події, то дитини, яка випала із автобуса, не було.

До інспекторів звернувся жінка, яка розповіла, що стала свідком того, як під час посадки в автобус №45, який почав рух не зачинивши дверей, випала дитина - хлопчик орієнтовно 6-8 років.

З дитиною була жінка, яка на запитання, чи потрібна хлопчику медична допомога відповіла, що ні і швидко покинула місце події.

«Патрульні зупинили автобус на вулиці  вул.Кульпарківській, 226 та встановили дані водія.На нього було винесено постанову за ст.125 п.21.4 ПДР України», - повідомила Катерина Рибій.

Додамо, згідно інформацією, яка розміщена на офіційному сайті Львівської міськради, маршрут №45 обслуговує комунальне "АТП-1".

Доповнено 13 червня:

Як повідомили сьогодні на офіційному сайті Львівської міськради, директор ЛК «АТП-1» Орест Хамула зазначив, водія маршрутки № 45, на час з’ясування причин вчорашньої події з випадінням дитини з автобуса, буде відсторонено від роботи. Натомість, як наголошує керівник «АТП-1», водій, з яким стався інцидент, має досвід роботи і досі жодних скарг на нього не було.

«Вчора стався прикрий інцидент з водієм маршрутки № 45. Водій допустив порушення — він не повинен був рушати, коли двері не були зачинені. Сьогодні водій має написати пояснення. Тоді ми скеровуємо його в поліцію. На нього складено адмінпротокол, згідно з яким водій заплатить штраф. Також на час з’ясування усіх причин події, водія буде відсторонено від роботи», — розповів Орест Хамула.

Відео, на якому видно, як дитина випала із маршрутки: (інцидент зафіксовано після другої хвилини)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #автобус #новиниЛьвова
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Показувати новий коментар:
внизу вгорі
13 червня 2018 р., 10:28
де випала ви взагалі адекватні,автор ти спершу чим кіпіш піднімати , як стара пані коло підїзду розглянь всю ситуацію цілком ви бачите на відео що мамка замість того щоб через передні двері зайти у задні забігала і дитина не випала а сама вискочила ,бо перелякалась що без мами поїде де ви там бачили що дитина випала дитина сама вискочила але у причині того що маршрутне таксі почало рух дитина вистрибнувши приземлилась не міцно на ноги , тому і впала Ганьба Автору P.S. Водій дійсно є не правий але йому понавішували стільки медалей,що я просто у шоці ще би написали що із-за цього водія ця дитина тепер безплідною стала і стала сиротою бо на донбасі вбивають людей таке враження що автор це учень(ця) Кісільова Дмитра ГАНЬБА АВТОРУ
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,95
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...