• Головна
  • Пасажирка зламала ногу у львівській маршрутці
15:57, 22 жовтня 2012 р.

Пасажирка зламала ногу у львівській маршрутці

Сів у маршрутку – зламав ногу. Саме це трапилося з пасажиркою автобусу №36, який їхав із Винник до Львова.

Пасажири розповідають: травмувалися, бо водій за кермом рахував гроші і не дивився на дорогу. Керівництво АТП №14630, яке обслуговує цей маршрут, пояснити нічого не змогло. Мовляв, триває перевірка, повідомляє ZIK.

Марія Стратийчук, пасажирка цієї маршрутки, розповіла: «Водій відпустив руль і перераховував гроші, давав решту. І в той момент, коли він рахував гроші, подивився на дорогу і різко загальмував, тому по інерції всі люди і впали».

Одна із пасажирів нещасливого 36-го маршруту зазначила: залишилася цілою, бо добре трималася за перила в автобусі. Але ногу зламала її подруга, яка стояла біля водія.

Марія Стратийчук: «Я повертаю голову, люди лежать в проході. І чути крики: «Нога, нога». Ми не розуміємо, що сталося. В людей почалась паніка, і в цей момент водій маршрутки продовжує їхати далі».

Пасажирка, яка зламала ногу, розповісти про поїздку у маршрутці погодилася відразу, втім через декілька годин своє рішення змінила. Пояснила: недобре себе почуває. Але журналістам стало відомо: дівчину навідував водій маршрутки, який пообіцяв заплатити за лікування.

Поспілкуватися із водієм теж не вдалося – його не було на роботі.

Заступник директора АТП №14630 Степан Кужбик повідомив: «За словами водія, це сталося, бо перед ним різко загальмувала машина, і він, щоб не створити ДТП, зупинився, різко загальмував».

У Львівському міському управлінні транспорту про травму у 36-й маршрутці від журналістів чують вперше.

Начальник управління транспорту і зв’язку ЛМР Микола Жук пояснив: «Однозначно буде перевірка цього випадку. Викличемо водія, свідків. Разом з’ясуємо ситуацію, будемо приймати відповідні рішення щодо цього водія. Це не буде наше рішення, бо воно може бути хіба що стосовно перевізника».

Від початку року зафіксовано з десяток випадків травмування пасажирів через водіїв маршруток. У половині із них шоферів звільнили.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...