• Головна
  • Патрульні зупинили скутериста, в сумці якого лежала зброя, - ФОТО
10:17, 25 травня 2018 р.

Патрульні зупинили скутериста, в сумці якого лежала зброя, - ФОТО

Водія зупинили для перевірки документів.

У четвер, 24 травня, на вулиці Клепарівській, екіпаж патрульних помітив двох чоловіків, які їхали на скутері без шоломів.

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Львівщини, водія зупинили для перевірки документів. Проте, як з'ясувалося, документів у чоловіка не було, бо він був позбавлений права керування за ухвалою суду.

Читайте також на нашому сайті: Депутат Трускавецької міськради не задекларував купівлю автомобіля і понад 173 тис доходу

У прес-службі зазначають, що водій та пасажир поводилися дуже підозріло та уникали відповідей, тому їх попросили показати, що вони мають при собі.

Чоловіки розхвилювалися та витягнули з сумки: два предмети, схожих на пістолети, розкладний ніж, планшет, смартфон, електропилку та болгарку.

Також патрульні хотіли перевірити в скутері номер кузова, проте він був стертий.

"29-річного та 33-річного чоловіків доставили до Шевченківського відділу поліції для встановлення всіх обставин та оформлення адміністративних матеріалів за порушення правил дорожнього руху", - додали у прес-службі патрульних. 

Читайте також на нашому сайті: Личаківська РА уклала договір із компанією, директор якої фігурує у кримінальних провадженнях

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новиниЛьвова #патрульнаполіція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...