• Головна
  • У Львові пропонують компенсувати пасажирам невдалі поїздки в електротранспорті
15:26, 22 травня 2018 р.

У Львові пропонують компенсувати пасажирам невдалі поїздки в електротранспорті

Львів'янин пропонує відшкодовувати пасажирам трамваїв та тролейбусів вартість квитка, якщо електротранспорт раптово припиняє рух.

21 травня на сайті Єдиної системи місцевих петицій Андрій Козицький зареєстрував петицію з пропозицією компенсувати пасажирам електротранспорту Львова вартість проїзду, якщо з технічних причин неможливо добратися у потрібному напрямку, - інформує кореспондент сайту 032.ua.

"Компенсацію проводити у разі припинення руху електротранспорту на термін більше ніж 5 хвилин через несправність транспортного засобу, колії чи електромережі, при відсутності струму, при перешкоджанні руху іншими транспортними засобами, ДТП шляхом обміну закомпостованого квитка на новий або повернення вартості проїзду у водія", - зазначив автор петиції.

Читайте також: 10 нестандартних місць у Львові, де можна зробити селфі

Львів'янин додав, що потрібно також розробити та впровадити механізм компенсації при оплаті проїзду з допомогою QR-коду чи банківської картки.

Зі слів Андрія Козицького, у Львові часто трапляється ситуація, коли через несправність транспорту, відсутність струму, ДТП на дорозі чи неправильно припаркованого авто, не вдавалося дістатися до місця призначення трамваєм чи тролейбусом.

"З електротранспорту доводилося виходити та пересідати на інший вид транспорту, а кошти за проїзд не повертали", - пояснив львів'янин.

Зауважимо, для того, щоб петицію розглянули у Львівській міськраді, вона має набрати 500 і більше підписів.

Додамо, раніше у коментарі для 032.ua речник "Львівелектротрансу" зауважив, що підприємство хоче стати базовим перевізником у Львові. Для цього планують розбудовувати мережі та повністю "перекрити" усі райони міста.

Нагадаємо, нещодавно ми робили добірку актуальних петицій на тему транспорту у Львові.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #трамвай #тролейбус #транспорт #петиції #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,85
39,88
EUR
42,90
42,93
PLN
9,87
9,89
Оголошення
live comments feed...