• Головна
  • 10 нестандартних місць у Львові, де можна зробити селфі
Це цікаво
13:00, 28 липня 2019 р.

10 нестандартних місць у Львові, де можна зробити селфі

Це цікаво

Сайт 032.ua підготував добірку локацій у місті Львові, де розташовані нестандартні будівлі чи мистецькі об’єкти, які можуть стати чудовим фоном для Вашої фотографії.

Вілла “Палатин”

На вулиці Глібова, 12 розташований колоритний будинок кінця 19 століття - вілла “Палатин”. Збудована у стилі раннього модерну пам’ятка архітектури місцевого значення прикрасить будь-яку світлину.

Зелений дворик на Поповича

10 нестандартних місць у Львові, де можна зробити селфі, фото-5

Недалеко від вулиці Глібова є симпатичний дворик по вулиці Поповича, 6а: тут фасад старого будинку на 3 поверхи вкритий густими заростями, які підійдуть до смаку любителям фото у ретро-стилі.

Простір біля Музею ідей

На вулиці Валовій, 18а, у колишніх пивницях Бернардинського монастиря розташовано галерею сучасного мистецва. Простір, започаткований 1992 року львівським художником Олесем Дзиндрою розрісся і тепер сягає навіть площі надворі. Окрім того, що тут часто відбуваються культурно-мистецькі події, любителі селфі знайдуть для себе чудовий фон у вигляді філософського паркану, лавок-гойдалок, кам’яних скульптур чи гігантського стилізованого “літачка”.

Читайте також: Як жовківчанин самотужки реалізував проект Громадського бюджету

Фургончик на площі Коліївщини

10 нестандартних місць у Львові, де можна зробити селфі, фото-11

Цікаву світлину можна зробити на площі Коліївщини, неподалік від площі Ринок: тут стоїть фургончик, розмальований місцевими художниками. Принагідно можна зайти випити кави чи іншого напою у найближче кафе.

Туристичний трамвай

Якщо вам подобаються трамваї, але в рухомому складі Львова вам некомфортно, є можливість зробити світлину та прикупити сувенірного краму в туристичному вагончику на Підвальній. Трамвайний вагон справжній, лише трохи прикрашений. Одразу біля нього є так званий “блошиний ринок”, де можна купити вінтажних речей для селфі, наприклад, вінілові платівки.

Домініканський собор

Греко-католицька церква Пресвятої Євхаристії, вона ж - Домініканський собор і пам’ятка архітектури національного значення - це чудове місце для відпочинку душею і тілом. Усередині ви можете поринути у філософські роздуми та насолодитися сакральною архітектурою, а зовні зробити нестандартну світлину при одному з входів до храму. Частину будівлі займає мистецьке об’єднання “Дзиґа” (у келіях) та Львівський музей історії релігії, у підземеллях якого можна зробити безліч крутих фото. У “Дзизі” є можливість також відвідати безкоштовну виставку та подивитись на іронічний пам’ятник “Посмішці”. Зі слів автора скульптури, це остання посмішка людини, яку затягує в трясовину.

Читайте також: Як у Ботанічному саду Львова зацвіла веселкова палітра ірисів, - ФОТО

Львівські батяри

Свого часу у Львові була субкультура батярів - таких собі авантюристів, які готові робити непередбачувані, божевільні вчинки. 2012-го року їх увічнили у маленьких бронзових скульптурах, яких налічувалось п’ять. Станом на нині, журналіст сайту 032.ua змогла знайти лише двох із них - на проспекті Свободи (біля “Віденської кав’ярні”) та на вулиці Вірменській, у закутку біля ресторану “Mons Pius”. З ними вийде симпатична світлина, так само як і з великим батяром на вулиці Гнатюка.

Скульптура з короною

10 нестандартних місць у Львові, де можна зробити селфі, фото-19

Відчути себе справжнім королем або королевою можна, сфотографувавшись зі скульптурою у провулку, що з’єднує площу Ринок, 18 і вулицю Староєврейську, 7.

Читайте також: ТЕСТ: Як добре Ви знаєте галицьку кухню

Мурали

10 нестандартних місць у Львові, де можна зробити селфі, фото-20

У 90-х модним було створювати графіті, а вже нині у Львові є популярним прикрашання будинків муралами. Раніше сайт 032.ua розповідав про деякі з цікавих муралів у Львові, а на фото нижче можна побачити креативне зображення на вулиці Тиктора. Ідейний мурал стане прекрасним доповненням Вашої світлини.

Місце для поцілунків

10 нестандартних місць у Львові, де можна зробити селфі, фото-21

Романтичним натурам сподобається невеличка озеленена тераса на площі Катедральній, де є місце для поцілунків. Тут також можна випити кави зі своєю другою половинкою.

Нагадаємо, раніше сайт 032.ua пропонував 14 популярних авіарейсів зі Львова, куди можна полетіти у відпустку.

*ПОВНЕ АБО ЧАСТКОВЕ КОПІЮВАННЯ ТЕКСТУ ЧИ ФОТО ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ І ВВАЖАЄТЬСЯ ПОРУШЕННЯМ АВТОРСЬКИХ ПРАВ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #культура #місця_у_Львові #селфі #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...