• Головна
  • Львівський екстрасенс по картах Таро «впізнав» «караванського» стрілка
11:20, 17 жовтня 2012 р.

Львівський екстрасенс по картах Таро «впізнав» «караванського» стрілка

В редакції "КП" побував учасник відбірних турів 9-го та 11 сезонів "Битви екстрасенсів" Назар Лебяк, який розповів чимало цікавого про "караванського" стрілка.

Інформацію маг "читає" по картах Таро й запевняє, що вони ніколи не брешуть. Назар каже, що людина на відео, яке зняли камери спостереження в "Каварані", і є той самий Ярослав Мазурок, чиї фотографії розтиражувало МВС.

Підозрюваного в убивстві трьох охоронців Ярослава Мазурка досі не знайшли, хоча людина без певних зв'язків і впливу, як його спочатку описували оперативники, не зміг би так довго переховуватися від правосуддя.

Екстрасенс розповів, що Ярослав Мазурок після розстрілу в "Каравані" сам виходив на контакт із матір'ю.

«Я бачу, що між ними є спілкування, і спілкування йде до неї, а не від неї, - вдивляючись у карти, говорить Назар. - Мати - просто слухач. А ось дружина може знати, де він, вони спілкуються».

Кажуть, ніби в міліції хочуть всю провину за вбивство охоронців скинути на невинну людину, просто схожої зовнішності. Як варіант вибрали якогось громадянина родом з Львівщини. Але навіть його знайомі та друзі з Кам’янки-Бузької говорять, що людина, яку зняли камери відеоспостереження в супермаркеті, не їхній земляк.

Назар Лебяк це спростував: «Людина на фото і жінка (йому показали фотографію Галини Мазурок. - автор.) - його мати. Карти показують родинний зв'язок між ними».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,63
39,72
EUR
42,67
42,73
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...