• Головна
  • Христина Соловій увійшла до складу журі Євробачення 2018
12:31, 2 травня 2018 р.

Христина Соловій увійшла до складу журі Євробачення 2018

Пісенний конкурс "Євробачення-2018" цього року змінив правила підрахунку голосів журі, до складу якого входить 215 представників із 43 країн світу.

Кожна країна відправила по 5 представників зі сфери шоу-бізнесу, в Україні це: співачка Христина Соловій, ALLOISE, музичний продюсер Віталій Климов, радіоведучий Денис Жупник і музикант Артур Данієлян, - інформує кореспондент сайту 032.ua.

Відповідно до нових правил "Євробачення", голос одного члена журі вартуватиме менше, ніж в сумі з голосами інших членів журі. Також ефектвід виставлених балів буде залежати позиції, на яку член журі поставить композицію учасника. На кінцевий результат музичного конкурсу впливатиме і глядацьке голосування.

До цього оцінки виставлялися шляхом простого додавання голосів всіх членів національного журі. Таким чином, найвищу оцінку, 12, отримував конкурсант, який набрав найбільшу кількість балів у сумі.

Читайте також: Події на День міста Львова 2018, які не можна пропустити

Окрім іншого, роботу журі у кожній країні контролюватиме нотаріус, а незалежні спостерігачі EBU (Європейської спілки радіомовлення та телебачення) від консалтингової компанії PwC залишають за собою право здійснювати несподівані візити до журі, щоб голосування проводилося відповідно до правил "Євробачення".

Слід додати, що наймолодший суддя походить з Естонії, йому 16 років, а найстарший - з Хорватії, йому 74 роки. З цікавих фактів:Грузія, Литва і Чорногорія запросили до складу свого журі професорів.

Читайте також: Де у Львові можна по-справжньому круто провести дитячий День народження

Нагадаємо, що Христина Соловій - це популярна українська співачка, авторка пісень та музики, родом із Дрогобича. Стала відомою завдяки телевізійному проекту "Голос країни-2013", де виконала ряд лемківських народних пісень. У співпраці з продюсером Святославом Вакарчуком випустила кілька кліпів на власну музику й тексти. Дебютний альбом "Жива вода" презентували на фестивалі "ГогольФест".

Додамо, що цього року пісенний конкурс "Євробачення" відбудеться у Лісабоні (Португалія), 8, 10 та 12 травня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #культура #Євробачення #Христина_Соловій #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...