• Головна
  • Львів'янка пропонує ввести в автобусах оплату через QR-код
10:38, 12 квітня 2018 р.

Львів'янка пропонує ввести в автобусах оплату через QR-код

Мешканка Львова Христина Козій зареєструвала 11 квітня онлайн-петицію з проханням запровадити можливість оплати проїзду в автобусах через QR-код і мобільний додаток "Приват24", - інформує кореспондент сайту 032.ua.

Львів'янка впевнена, що такий спосіб оплати добре працює в електротранспорті, тож може бути запроваджений і в маршрутках міста.

"Незважаючи на всі недоліки, спосіб оплати проїзду безготівково через QR-код є найпрозорішим з тих, що існують у Львові. Він добре працює в електротранспорті та знайомий львів'янам. Такий спосіб оплати впорається з проблемою великої кількості окремих перевізників, бо зможе ідентифікувати кожну машину. Тому пропоную ввести оплату через QR-код, як ще один можливий спосіб оплати проїзду в міських маршрутках та автобусах Львова", - зазначила Христина Козій.

Читайте також: Не пропустіть: 7 безкоштовних подій квітня у Львові

Нагадаємо, електронну петицію можна підписати за посиланням. Для того, аби її розглянули у Львівській міськраді, вона повинна набрати 500 і більше голосів.

Додамо, що безготівкову систему розрахунку за проїзд запровадили у електротранспорті Львова наприкінці січня 2017 року, а у вересні минулого року львів'яни отримали змогу купити мобільний проїзний квиток.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #петиції #маршрутки #автобуси #безготівковий_розрахунок #QR-код #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,96
40,00
EUR
43,30
43,45
PLN
10,07
10,14
Оголошення
live comments feed...