• Головна
  • На Львівщині відкрили нові потужності заводу з виготовлення олії: ФОТО, ВІДЕО
18:01, 29 березня 2018 р.

На Львівщині відкрили нові потужності заводу з виготовлення олії: ФОТО, ВІДЕО

29 березня у селі Ставчани на Пустомитівщині запрацювали нові виробничі потужності ПП "Оліяр", який виготовляє рафіновану соняшникову олію "Майола".

Компанія є одним із найбільших виробників олії у Західній Україні, - інформує кореспондент сайту 032.ua із посиланням на прес-службу Львівської ОДА.

Сума інвестицій залучених у реконструкцію та модернізацію заводу коштів склала 1,5 мільйона євро. За попередньою інформацією, на завод працевлаштують близько 800 людей.

Зазначимо, що до складу виробничих потужностей підприємствавходять: олійноекстракційний завод, завод рафінації і дезодорації та цех фасування. На новому олійноекстраційному заводі діє елеватор для зберігання насіння олійних культур місткістю 34 400 м3.

Встановлене на заводі сучасне обладнання вирізняється енергозбереженням і зводить до мінімуму шкідливий вплив на навколишнє середовище, але при цьому зберігаються високі показники продуктивності та якості продукції.

Додамо, що за даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб та громадських організацій, директором приватного підприємства "Оліяр" є Ірина Подоба. Засновниками та кінцевими бенефіціарними власниками є: компанія "Демелс Сервіс Лімітед" та Ірина Залізна.

Нагадаємо, що цього місяця на Львівщинізапрацювали нові потужності з виготовлення упаковки, меблеве підприємство,заготівельне підприємство харчових продуктів, а також м’ясопереробний цех.

Як працюють нові потужності підприємства з виготовлення олії, можете подивитись і на відео:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львівщина #новини #бізнес #підприємство #завод #олія #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...