• Головна
  • "Арену Львів" можуть передати у власність Львівської облради
19:59, 29 березня 2018 р.

"Арену Львів" можуть передати у власність Львівської облради

28 березня у місті відбулося засідання робочої групи з питань введення в експлуатацію другої черги «Арени Львів».

Під час засідання напрацювали дорожню карту дій для вирішення проблемних питань стадіону, - інформує кореспондент сайту 032.ua із посиланням на прес-службу Львівської облради.

Зі слів заступника голови ЛОР Володимира Гірняка, після визначення кошторису робіт та визначення об'єктів, які слід завершити, візьмуться вирішувати питання боргів "Арени Львів" та можливого її переходу на баланс області.

Читайте також:У Стрию у власному помешканні згорів чоловік

"Наскільки я розумію, держава розглядає можливість передачі об’єкту Львівській обласній раді. До цього ми готові, якщо не буде боргів, і якщо буде футбольний клуб", - сказав заступник голови Львівської обласної ради.

Додамо, що наступне засідання робочої групи відбудеться 11 квітня. Станом на нині власником четвертого в Україні за кількістю місць та третього - за сумою витрачених на будівництво коштів стадіону "Арена Львів" є Державний концерн "Спортивні арени України".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львові мають створити робочу групу, яка би провела будівельний аудит стадіону та витягнула його з боргів. Тоді ж акцентувалась увага на руйнуванні "Арени Львів" через утримання у неналежному стані.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #стадіон #ЛОР #облрада #Арена_Львів #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...