• Головна
  • Львівські модельєри роблять ставку на білі сукні
16:45, 4 жовтня 2012 р.

Львівські модельєри роблять ставку на білі сукні

3-7 жовтня у Львові проходитиме 10-й ювілейний сезон Lviv Fashion Week

Колекції весна/літо 2013 у Львові продемонструють дизайнери і модельєри з України, Польщі, Росії, Словенії, Білорусі, повідомляють організатори.

Стартував показ презентацією виставки fashion-ілюстрацій польської художниці Maggie Piu FASHION GAMES і показом проекту OFF schedule – колекцією дизайнера з Ужгорода Роксолани Новак.

Молода ужгородська дизайнерка привезла до Львова 11 класичних суконь та одну весільну, пошитих з атласної тканини. У колекції модельєр використала пастельні кольори – білий, сірий, фісташковий, бузковий, рожевий, темно-синій та бузковий. Силуети були прикрашені делікатною вишивкою. У кожному силуеті вона поєднала по два кольори, іноді три. Також вона зробила акцент на талію, виділивши її атласним пояском. Довжина усіх суконь була до підлоги та до колін.

Паралельно із показом колекції ужгородської дизайнерки на майданчику презентувалась колекція виставка fashion-ілюстрацій польської художниці Maggie Piu FASHION GAMES. Художниця привезла до Львова десятки полотен, виконаних власною технікою. У своєму проекті полька використала світ моди та мистецтва, фольклор і культуру різних народів.

У програмі тижня моди також – спеціальний показ Mercedes Benz White collection. Організатор Lviv Fashion Week Петро Нестеренко-Ланько зауважив, що спеціально для показу дизайнери-учасники різних сезонів готують близько 20 білих суконь. «Ми вирішили зробити акцент на білому. Та це не весільні сукні», - сказав він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,60
39,85
EUR
42,70
42,84
PLN
9,80
9,92
Оголошення
live comments feed...