• Головна
  • Восени місто підпише угоду із переможцем конкурсу на впровадження е-квитка
15:57, 22 березня 2018 р.

Восени місто підпише угоду із переможцем конкурсу на впровадження е-квитка

Наприкінці жовтня або у листопаді 2018 року місто має підписати угоду із  з переможцем конкурсу на впровадження е-квитка у Львові. 

Про це у четвер, 22 березня, під час пленарного засідання Львівської міськради, повідомив директор ЛКП “Львівелектротранс” Олег Береза, повідомляє кореспондент 032.ua.

За словами Олега Берези, максимальний термін впровадження е-квитка 18 місяців, але очікується, що нову систему оплати проїзду впровадять від 12 до 16 місяців.

“Сьогодні виконані процедури оформлення кредиту ЄБРР та гарантій міста, проведено попередній відбір учасників тендеру – прекваліфікація (17 компаній було подано),проведено відбір і підписано угоду з компанією IC Consulenten на консалтингові послуги, підготовлений і буде опублікований драфт технічної специфікації на тендер”, - повідомив Олег Береза.

Також він додав, що максимальний термін впровадження е-квитка – 16 місяців, але закінчити усі роботи можуть і за один рік після укладення угоди. 

Нагадаємо, 14-го червня у Львові відбулася зустріч в рамках першого етапу відбору компаній, які будуть запроваджувати електронний квиток у місті Лева.

15-го листопада, ЛКП "Львівавтодор" та компанія iC consulenten (Австрія) підписали контракт щодо спільної роботи в рамках проекту впровадження електронного квитка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новиниЛьвова #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...