• Головна
  • Григорій Козловський переконав Володимира Гудиму пробачити борг ФК “Карпати”
15:19, 7 березня 2018 р.

Григорій Козловський переконав Володимира Гудиму пробачити борг ФК “Карпати”

6 березня колишній гравець львівського футбольного клубу “Карпати” Володимир Гудима публічно підписав відмову від 74 тисяч доларів.

Таку суму футболіст намагався отримати від ФК “Карпати” від 2014 року, - інформує кореспондент сайту 032.ua.

Втім, після тривалих перемовин з президентом ФК “Рух” (Винники), депутатом Львівської міськради, бізнесменом Григорієм Козловським, який “знайшов правильні слова”, Гудима таки відмовився від своїх фінансових претензій.

Депутат заявив, що футболісту нічого не платив та втрутився у конфлікт з власної ініціативи, без відома керівників ФК “Карпати”, яких також не було і на брифінгу 6 березня.

Читайте також: Додай коханню кольорів: ТОП-7 виставок березня у Львові.

Нагадаємо, що Володимир Гудима намагався отримати заборговані ФК “Карпати” 74 тисячі доларів з літа 2014 року. Тоді керівництво футбольного клубу змусило його шукати нову роботу, але при цьому не виплатило зарплату. Справа дійшла навіть до побиття та Спортивного арбітражного суду у Лозанні, який задовольнив позов футболіста, але грошей останній так і не отримав, попри неодноразові санкції до ФК “Карпати” у вигляді позбавлення очок на чемпіонаті України.

Ситуація отримала загострення і розв’язку лише після того, як вболівальники клубу “Карпати” почали самостійно збирати кошти на виплату боргу футболістові.

Григорій Козловський переконав Володимира Гудиму пробачити борг ФК “Карпати”, фото-1

Як заявив адвокат екс-гравця “Карпат”Андрій Руденко, домовленість Гудими з Козловським — це навіть краще, ніж гроші.

“Думаю, він ще буде грати. І нехай на першому етапі не в вищій лізі. Зараз йому потрібні лікування і допомога в працевлаштуванні. Це більше, ніж гроші, які могли бути останніми в кар'єрі”, - сказав Андрій Руденко.

Додамо, що підписання документів Володимиром Гудимою відбулося у новому львівському ресторані “36 По” на площі Ринок, який нещодавно відкрив Григорій Козловський.

Раніше сайт 032.ua писав про те, що у новому закладі, який належить депутату Козловському, є акваріум зі справжніми акулами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #ФК_Карпати #Гудима #Козловський #футбол #борг #032
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...