Реклама
18:26, 26 вересня 2012 р.

Битва модельєрів

Реклама

Традиційно наприкінці вересня Львів занурюється в атмосферу моди, краси та стилю! Саме з 27 по 30 вересня найкращі представники фірм – виробників одягу, тканин та фурнітури зберуться у Львівському Палаці Спорту «Україна» на ХІХ всеукраїнській виставці «Стиль 2012». Протягом чотирьох днів відбуватимуться паради моделей одягу фірм – учасників виставки, які демонструватимуть нові колекції. Виставка «Стиль 2012» це не лише можливість укласти взаємовигідні контракти для гуртових покупців, придбати модний одяг, аксесуари, косметику та парфумерію за цінами виробника, а ще й потужний демонстраційний майданчик для представлення
нових модних тенденцій та стилів у світі одягу,можливість молодим дизайнерам заявити про себе.
За майже двадцятирічну історію виставки «Стиль», ми, організатори, спостерігали всі без винятку форми функціонування ринку легкої промисловості, - її розквіт та стагнацію, брак якісної сировини та надлишок неякісного товару, брак фахових кадрів..... Саме останнє спонукало нас, разом з Львівським коледжем легкої промисловості КНУТД, в минулому році започаткувати соціальний проект. Він покликаний допомогти молодим студентам – дизайнерам одягу продемонструвати свої колекції на подіумі виставки «Стиль», а виробничим підприємствам
виявити та підтримати талановиту молодь. Назва цього проекту –«Битва модельєрів». Участь у проекті є абсолютно безкоштовною для учасників, а переможці отримають цінні призи та нагороди, однак ми сподіваємось, що справжньою нагородою для них стане визнання їхньої праці та впровадження у виробництво їх робіт.
Цей конкурс, і це стає приємною традицією, проводитиметься вже вдруге за підтримки Головного управління освіти та науки Львівської обласної державної адміністрації та Львівської міської Ради. Приємно відзначити, що порівняно з першим конкурсом, помітно зросла кількість учасників, бажаючих заявити про себе,
розширилася географія учасників конкурсу, зокрема буде представлено на осуд журі 21 колекцію зі Львова, Львівської області, Києва, Херсону та Хмельницького.
Цього року, організатори виставки започаткували ще один проект – презентація колекцій одягу випускників навчальних закладів для впровадження у виробництво. Два навчальних заклади, Львівський державний коледж декоративного і ужиткового мистецтва ім. І. Труша та Львівський коледж легкої промисловості КНУТДпредставлять ескізи своїх виробів з повним технологічним процесом.

Практично кожного дня на сцені виставки проводитимуться демонстрації нових колекцій одягу провідних фірм-виробників та навчальних закладів.
Організатори намагалися наситити програму виставки етнічними мотивами, це майстер – класи з ткацтва, з виготовлення ляльки – мотанки, створення Етно зачісок, а також велика кількість показів та демонстрацій колекцій одягу в Етно стилі. Всі ці дійства відбуватимуться цілий день у суботу 29 вересня з 11.00 до 18.00.
Традиційно, вже в чотирнадцяте, в рамках виставки відбудеться єдиний в Україні фестиваль перукарського мистецтва та конкурс «Мистецтво постижу». Цьогорічна тема фестивалю – «Модний стиль зачіски 2013» .
В рамках фестивалю провідні перукарні та майстерні демонструватимуть найкращі досягнення у своїй галузі.
Під час фестивалю буде проведено конкурс у кількох номінаціях: «Професіонал року», «Нові імена», «За оригінальність ідеї втілення образу».
Салони змагаються в номінації «Поєднання перукарського мистецтва та постановкушоу програми».
На виставці постануть моделі – призери міжнародних конкурсів та змагань. Неупереджене журі у складі провідних майстрів та фахівців перукарської справи визначатимуть переможців фестивалю, тому подивитися буде нащо!
Організаторами фестивалю є Імідж-студія Володимира Новоградського, Арт-студія Любов Букавин, Салон краси «Клеопатра», ПрАТ «Гал-ЕКСПО» .
Запрошуємо усіх на святомоди та краси, вишуканості та грації!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...