• Головна
  • У Львові затримали двох юнаків, які малювали на будинках рекламу наркотиків. Фото
21:36, 4 березня 2018 р.

У Львові затримали двох юнаків, які малювали на будинках рекламу наркотиків. Фото

У неділю, 4-го березня, патрульні поліцейські затримали двох 18-річних юнаків, які малювали рекламу наркотиків на стіні житлового будинку.

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Львівської області, близько 12:00 правоохоронці отримали повідомлення про двох юнаків, які пошкодили стіну житлового будинку на вулиці Манастирського. Заявник розповів, що хулігани з аерозольним балончиком малювали там рекламу наркотичних засобів. Він детально описав хуліганів та повідомив патрульним, куди вони могли втекти. 

"Патрульні почали перевіряти прилеглі вулиці. Вже на вулиці Зубрівській інспектори виявили двох осіб, які почали втікати, як тільки побачили поліцейський автомобіль", - зазначають в прес-службі патрульної поліції.

Читайте також: у Львові відбувся марш пам'яті Романа Шухевича: як це було. Фото.

Правоохоронці наздогнали порушників, а коли перевірили їх по базі то виявили, що вони й раніше мали проблеми з законом. Так, один з юнаків притягався до кримінальної відповідальності за наркотики. 

Патрульні також перевірили адреси сайтів, які малювали на будинках затримані хлопці. За посиланнями патрульним відкрилися сайти з продажу наркотиків. 

"Тоді на місце події скерували слідчо-оперативну групу. Слідчі виявили й інші докази, що можуть підтверджують причетність даних громадян до продажу наркотичних речовин", - пишуть в прес-служб патрульної поліції Львівської області.

Затриманих юнаків доставили в Сихівський відділ поліції для з'ясування всіх обставин події.

Нагадаємо, що в лютому цього року патрульні спільно з активістами почали замальовувати рекламу сайтів з реалізації наркотичних речовин, зі стін будинків та інших об'єктів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...