• Головна
  • На Львівщині прокуратура розслідує обставини загибелі військовослужбовця під час навчальних стрільб. Фото
16:31, 23 лютого 2018 р.

На Львівщині прокуратура розслідує обставини загибелі військовослужбовця під час навчальних стрільб. Фото

Військова прокуратура Львівського гарнізону розпочала кримінальне провадження за фактом перевищення військовою службовою особою кінологічного навчального центру Держприкордонслужби України службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки, вчинене в умовах особливого періоду.

Як повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону, було встановлено, що 22 лютого керівник стрільб кінологічного навчального центру ДПС України, що в смт. Великі Мости на Львівщині, під час виконання навчальних стрільб, порушивши порядок та техніку безпеки під час їх проведення, перевищив службові повноваження, чим спричинив загибель військовослужбовця за контрактом прикордонної комендатури швидкого реагування кінологічного навчального центру. 

За попередньою версією, 36-річний прапорщик, отримавши поранення голови, загинув близько 12:30  на території полігону навчального центру внаслідок детонування боєприпасу РПГ-7В.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні за ч. 4 ст. 426-1 КК України здійснює Головне управління Нацполіції України у Львівській області, а процесуальне керівництво – військова прокуратура гарнізону.

Нагадаємо, 36-річний військовослужбовець загинув вчора, 22-го лютого, під час навчань на полігоні поблизу міста Великі Мости на Львівщині.

Читайте також: Німецька компанія планує побудувати на Львівщині підприємство на 1000 робочих місць

Львівʼян попереджають про сильні морози

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#загинув_військовослужбовець #Львівщина #прокуратура
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,30
39,40
EUR
42,80
42,93
PLN
9,85
9,90
Оголошення
live comments feed...