• Головна
  • Через різке похолодання у Львові працюватимуть додаткові пункти обігріву
09:56, 23 лютого 2018 р.

Через різке похолодання у Львові працюватимуть додаткові пункти обігріву

Львівʼян попереджають про ускладнення погодних умов.

За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, впродовж 24 – 27 лютого на Львівщині очікується різке знищення температури повітря. Як повідомляє прес-служба ЛМР, у Львові в приміщенні Центру обліку та нічного перебування бездомних осіб, що на вул. Кирилівській, 3а, щоденно продовжує діяти пункт обігріву, який забезпечений гарячими напоями та харчуванням швидкого приготування.

Читайте також: Німецька компанія планує побудувати на Львівщині підприємство на 1000 робочих місць

Під час зниження температури до  – 10°, буде відкрито додаткові пункти обігріву в місті. Спільно з БО «Регіональний центр соціальної адаптації» працюватиме пункту обігріву на вул. Личаківській, 56 у приміщенні цієї благодійної організації. Він працюватиме в робочі дні з 09:00 до 18:00.

Також за потреби у Галицькому районі міста Львова на території ЛКП «Старий Львів» на вул. Сербській 15, в робочі дні, з 08:00 до 17:00 організують роботу пункту обігріву. Цей пункт обігріву може розмістити до 25 осіб.

Додатково організують роботу пункту обігріву у приміщенні Комунального закладу соціального захисту «Соціальний готель» на вул. Городоцькій, 163а. Він працюватиме в робочі дні з 09:00 до 18:00. Усі ці пункти будуть забезпечені гарячими напоями та їжею швидкого приготування.

Нагадаємо, з початку наступного тижня у Львові та області синоптики прогнозують сильні морози. За даними Укргідрометцентру, внаслідок вторгнення холодного арктичного повітря з півночі Європи в Україні очікується зниження нічної (мінімальної) температури.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #пункти_обігріву #похолодання
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...