• Головна
  • “Гаррі Поттер”, “Холодний Яр” та “Імперія повинна померти”: що читають львівські депутати
11:13, 9 березня 2018 р.

“Гаррі Поттер”, “Холодний Яр” та “Імперія повинна померти”: що читають львівські депутати

14 лютого у всьому світі відзначають День дарування книг (International Book Giving Day). Таку добровільну ініціативу започаткувала в 2012 році американка Еммі Бродмур, аби збільшити серед людей інтерес та доступ до книг і бібліотек.

З нагоди Міжнародного дня дарування книги, кореспондент сайту 032.ua поспілкувався із депутатами Львівської міськради та дізнався, що вони нещодавно читали та рекомендують почитати львів’янам.

Юлія Хомчин

“Гаррі Поттер”, “Холодний Яр” та “Імперія повинна померти”: що читають львівські депутати, фото-1

Рекомендує львів’янам книгу “Східно-західна вулиця. Повернення до Львова” Філіпа Сендса. Вважає, що книга варта уваги в нинішній час. Зараз читає книгу “Під скляним ковпаком” Сильвії Плат.

Ігор Зінкевич

“Гаррі Поттер”, “Холодний Яр” та “Імперія повинна померти”: що читають львівські депутати, фото-2

Читає та рекомендує іншим книгу “Троща” Василя Шкляра, яку йому подарував автор. Дружина Ігора Зінкевича - Роксолана дуже любить творчість цього письменника та перечитала усі його книги.

Мар’яна Батюк

“Гаррі Поттер”, “Холодний Яр” та “Імперія повинна померти”: що читають львівські депутати, фото-3

Рекомендує львів’янам "Холодний Яр" Юрія Горліс-Горського, а тим, хто хоче знати, яким повинен бути український патріот-націоналіст - “Ватру. Версію 2.0” Юрія Михальчишина. З останнього прочитаного їй сподобались: роман Олександра Дмитрука "Позивний “Богомол", мотивуючі Історії життя Гілларі Клінтон, Генрі Форда, "Мистецтво любові" Еріха Фромма, "Хрещений батько" Маріо П'юзо, "Думай і багатій" Наполеон Хілл. З цікавості перечитала 2 томи “Гаррі Поттера”. Вважає, що книжка - найкращий подарунок.

Любомир Босаневич

“Гаррі Поттер”, “Холодний Яр” та “Імперія повинна померти”: що читають львівські депутати, фото-4

Рекомендує книгу Ернеста Хемінгуея “По кому подзвін”, що описує війну з точки зору простого солдата у Другій світовій, який не хоче війни, а хоче додому і розуміє, що у ворога, може, теж є рідня, яка його чекає... Нещодавно прочитав “Історії до пива” Романа Онишкевича, любить читати твори Василя Шкляра, часто перечитує Біблію.

Читайте також: Львівська міськрада роздаватиме житло: що про це відомо.

Ірина Оршак

“Гаррі Поттер”, “Холодний Яр” та “Імперія повинна померти”: що читають львівські депутати, фото-5

Нещодавно прочитала книгу Кейт Ферраці “Ніколи не їжте наодинці”, котра розповідає читачеві про різні історії успіху, суть яких полягає у доступі до людей, які стали наставниками, радниками у спробах досягнення мрії. Рекомендує її усім, адже книга вчить планувати свій день, своє життя і коло своїх друзів, а це і є запорука успіху.

Ігор Дякович

“Гаррі Поттер”, “Холодний Яр” та “Імперія повинна померти”: що читають львівські депутати, фото-6

Близько року тому придбав 20 книг на історичну тематику свого викладача, професора КНУ ім. Т. Шевченка - Володимира Сергійчука. Із них три томи - про Степана Бандеру, дві книги - про Йосипа Сліпого. Рекомендує саме їх, бо це - не просто художні твори, а книги, в яких всі викладені факти засвідчуються копіями документів з архівів. Кілька книжок взяв по 2-3 екземпляри, які збирається подарувати друзям.

Уляна Пак

“Гаррі Поттер”, “Холодний Яр” та “Імперія повинна померти”: що читають львівські депутати, фото-7

Дуже любить читати Ремарка, вважає, що кожен у його книгах знайде щось для себе. Довго була під приємним враженням від «Перехрестя» Володимира Чепового: це легка добра історія, яка у сучасному швидкоплинному і складному світі змушує зупинитись і задуматись про ті рішення, які ми щодня приймаємо. Зараз читає “Імперія повинна померти” Михайла Зигаря і “Гру в бісер” Германа Гессе.

Автор: Є. П., спеціально для 032.ua.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #ЛМР #депутати #культура #література #книги #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,95
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...