• Головна
  • «Голос країни» Павло Табаков стане новим солістом «Піккардійської терції»
10:10, 23 вересня 2012 р.

«Голос країни» Павло Табаков стане новим солістом «Піккардійської терції»

Новий соліст поповнив відому вокальну формацію "Піккардійська терція" на час святкування її ювілею - 20-річчя естрадної діяльності. Ним став співак, композитор, переможець телепроекту "Голос країни" Павло Табаков.

Про це УКРІНФОРМ повідомила його прес-менеджер Галина Гузьо.

«Голос країни» Павло Табаков стане новим солістом «Піккардійської терції», фото-1

 

"Я без вагань прийняв запрошення від легендарного українського гурту. Тим паче, що на його хітах ми, можна сказати, вчились. Пригадую, як у коридорах музично-педагогічного училища, а згодом у консерваторії студенти наспівували "Пустельника", "Старенького трамвая", "Талісман" Зрештою, саме на музичній хвилі "Піккардійської терції" починав свій шлях на велику сцену акапельний колектив "Менестрелі", учасником якого я був", - розповів Табаков.

На ювілейних концертах "Терції", які пройдуть у Львові та Києві, Табаков виходитиме на сцену двічі. Співак виконає з "піккардійцями" хіт групи Queen "It's A Kind Of Magic", а також - знаменитого "Пустельника".

"Такого виконання меломани ще не чули: разом з "піккардійцем" Андрієм Капралем нам підспівуватимуть "Терція" та "Орфей". Це означає, що на сцені зазвучить оксамитове багатоголосся 15 чоловіків!", - пояснив співак.

Крім спільних виступів, у репертуарі Табакова з`явилась й інша лірична пісня формації - "Нехай". Ця композиція у його виконанні ввійшла до альбому-триб`ют, що побачив світ на честь 20-річчя "Терції".

"Пісня "Нехай" якось особливо підійшла мені за духом, що дозволило протрактувати романтичну і глибоку поезію Роберта Бернса та чудову музику Ярослава Нудика у джазованому стилі", - резюмував Табаков.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,97
40,20
EUR
42,97
43,02
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...