• Головна
  • Рятувальники назвали попередню причину пожежі в храмі на Сихові
12:59, 3 лютого 2018 р.

Рятувальники назвали попередню причину пожежі в храмі на Сихові

В прес-службі ГУ ДСНС України у Львівській області, кореспонденту 032.ua розповіли, через що могла виникнути пожежа в храмі Московського патріархату на проспекті Червоної Калини, 89.

Так, за словами очільника ГУ ДСНС України у Львівській області Віталія Туровцева, за попередніми висновками, пожежа в церкві виникла через коротке замикання в електромережі.

"Коли пожежні підрозділи прибули на місце події, загоряння йшло зсередини храму. Тобто, за зовнішніми ознаками, пожежа в церкві виникла через коротке замикання в електромережі", - сказав Туровцев.

Пан Туровцев також зазначив, що офіційні причини виникнення пожежі оголосять працівники поліції.

Нагадаємо, що в ніч на 3 лютого на Сихові горіла церква Московського патріархату. Внаслідок пожежі постраждало приміщення храму, дах, а також церковний інвентар. Тиждень тому біля будівлі цього храму відбувся пікет: активісти принесли дитячі іграшки на знак пам’яті про дитину, яку відмовилися відспівувати представники цієї конфесії в Запоріжжі.

Зазначимо, що ще раніше в інтерв’ю з 032.ua депутат ЛМР Андрій Карбовник розповів, що звертався у ряд установ і виявив, що церква УПЦ МП на Сихові споруджена без дозволів, тож йдеться насамперед про дотримання законодавства і громада це підтримає.

Читайте також на нашому сайті:

Львівський архієпископ УПЦ МП вважає, що храм на Сихові підпалили радикально налаштовані люди.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...