• Головна
  • Фаріон не дають спокою: її продовжують допитувати
14:16, 20 вересня 2012 р.

Фаріон не дають спокою: її продовжують допитувати

Кандидата-мажоритарника від ВО Свобода Ірину Фаріон продовжують допитувати у справі пікетування «мовного закону». Цього разу свободівку допитали у Галицькому райвідділі міліції м. Львова.

Як стверджує сама Ірина Фаріон, кримінальні справи, які порушили після проведеної акції пікету під стінами Львівської обласної держадміністрації 4–5 липня 2012 року, це справа рук чиновників ЛОДА. Свободівка каже, що через людей з адміністрації правоохоронні органи змушені проводити безглузді допити, адже вона, як депутат Львівської обласної ради, виконувала свої прямі обов’язки – захищала закон про державний статус української мови. Однак, депутат від ВО «Свобода» руки не опускає, а навпаки вважає, що «це ще один збудник неминуче перемагати на виборах, аби зупинити цю знову відновлену радянську вакханалію у всіх царинах нашого життя».

Нагадаємо, це вже третій допит свободівки Ірини Фаріон, який стосувався участі депутата обласної ради в акціях протесту біля стін державної адміністрації щодо незаконного ухвалення «мовного» закону Колесніченка–Ківалова. Допитувати І.Фаріон почали у прокуратурі Львова після порушених двох кримінальних справ проти неї та її колеги Ірини Сех.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,30
39,40
EUR
42,80
42,90
PLN
9,85
9,90
Оголошення
live comments feed...