• Головна
  • У Львові пікетуватимуть вистави цирку «Континенталь»
13:01, 26 січня 2018 р.

У Львові пікетуватимуть вистави цирку «Континенталь»

28 січня у Львівському державному цирку стартують вистави цирку «Континеталь», у програмі якого передбачені номери: «Дресура з веселими таксами» та «Атракціон «Білі тигри та леви».

Львівські зоозахисники обурені цирковою програмою з використанням тварин, тому закликають мешканців і гостей міста бойкотувати цирк та вийти на пікет, - інформує кореспондент сайту 032.ua.

Як розповіли у коментарі для 032.ua організатори пікету, представники львівської «Екологічної платформи», такі пікети проводять у місті періодично, як тільки до Львова приїжджають вистави з тваринами.

«Ми вважаємо, що дикі тварини повинні знаходитись у своєму природному ареалі, а замість того їх катують на "потіху" публіки. Ми співчуваємо тваринам і намагаємося своїми акціями розповісти людям про те, що тваринам в цирку погано, що вони там страждають і таким чином знизити попит на вистави», - пояснили еко-активісти.

У «Екологічній платформі» вважають, що пікети змусять власників цирків відмовитись від номерів з тваринами.

«Крім того, глядачі повинні розуміти, що закатована і божевільна від самотності тварина може в будь-який момент вийти з-під контролю прямо під час виступу і стати загрозою для глядачів та їхніх дітей, як уже неодноразово траплялось. Як показує практика, заборони цирків з тваринами "зверху" нічого не дають і деякі цирки їх успішно ігнорують, тому наш метод дії - в першу чергу зниження попиту», - додали активісти.

Пікети відбудуться 28 січня об 11:30 та 15:30 біля будівлі Львівського цирку по вул. Городоцькій, 83, якраз перед початком вистав.

Аналогічні акції заплановані також у Києві, Запоріжжі, Харкові, Одесі та Дніпрі.

Нагадаємо, раніше у Львові відбувся масштабний Марш на захист тварин.

Читайте також:

“Вата в шубі”: як мирним пікетувальникам у Львові пригрозили Путіним. Відео.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #екологія #пікет #цирк #тварини #захист #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...