• Головна
  • Львівська газета "Ратуша" перестає бути комунальною
22:00, 25 січня 2018 р.

Львівська газета "Ратуша" перестає бути комунальною

"За" відповідне рішення проголосувало 40 депутатів.

Сьогодні, 25 січня, під час пленарного засідання Львівської міськради депутати проголосували ухвалу проприпинення КП "Редакція газети Львівської міської ради "Ратуша" шляхом перетворення членами її трудового колективу у ТзОВ "Львівська газета "Ратуша"", передає кореспондент 032.ua.

Як йдеться у пояснювальній записці до проекту ухвали, 21.04.2016 Львівська міська рада прийняла ухвалу №403 "Про реформування КП "Редакція газети Львівської міської ради «Ратуша", згідно з якою вирішено реформувати на другому етапі комунальне підприємство “Редакція газети Львівської міської ради “Ратуша“ способом виходу Львівської міської ради зі складу засновників з перетворенням комунального підприємства “Редакція газети Львівської міської ради “Ратуша“ членами її трудового колективу у суб’єкт господарювання зі збереженням назви, цільового призначення, мови видання і тематичної спрямованості друкованого засобу масової інформації.

Проектом ухвали також затверджується персональний склад комісії з припинення, встановлено порядок та строк заявлення кредиторами своїх вимог.

Додамо, що перед початком голосування ухвали, у сесійній залі виступив головний редактор газети "Ратуша" Микола Савельєв, який назвав цю ухвалу незаконною і закликав депутатів за неї не голосувати.

Ухвала має вступити в дію з 1 березня.

Нагадаємо, що сьогодні депутати Львівської міськради прийшли на своє перше пленарне засідання цього року. Як вони працюють дивіться ТУТ.

Читайте також на нашому сайті:

Тест: скількох депутатів Львівської міськради ти впізнаєш, якщо побачиш на вулиці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новиниЛьвова #032ua #газетаРатуша
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,00
43,08
PLN
9,88
9,91
Оголошення
live comments feed...